Ambele echipe românești din Europa League care au jucat în manșa întâi a turului 3 preliminar au fost învinse, astfel, partida Pandurii Tg. Jiu – Maccabi Tel Aiv s-a terminat cu scorul de 1-3, iar FC Viitorul a pierdut pe terenul echipei belgiene KAA Gent cu 0-5.

 Anderlecht Bruxelles a renunţat la eventualul transfer al lui Nicolae Stanciu, din cauza prețului mare cerut de Gigi Becali, după ce a cumpărat în această vară un alt mijlocaș al Stelei, Alexandru Chipciu, pentru 3,5 milioane de euro, potrivit jurnaliștilor de la La Derniere Heure.

 Fostul căpitan al echipei FC Viitorul, fundașul Bogdan Mitrea (foto), 28 de ani, a fost împrumutat de Steaua pentru un sezon de la Ascoli, după ce a semnat un contract cu o valabilitate de un an cu echipa lui Gigi Becali, cu opțiunea de a putea fi transferat definitiv și ar putea fi soluția de înlocuire a lui Varela.

 Comisia de disciplină a FRF a decis excluderea din Liga I a echipei Rapid București, aflată în faliment, pentru că lichidatorul Aurel Brihac „nu a formulat o cerere de înscriere în competițiile organizate de LPF în numele Rapid”, locul giuleștenilor fiind luat de ACS Poli Timișoara.