• Potrivit presei din Italia, Marica (FOTO), în vârstă de 31 de ani, ar fi dorit de către cei de la Palermo, care au mare nevoie de un atacant după ce în șase etape, echipa din Serie A a marcat doar trei goluri și se află în prezent pe locul 18.
  • Henrikh Mkhitaryan (Manchester United), căpitanul Armeniei, va rata, cel mai probabil, confruntarea cu Naționala României din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, acesta nefiind refăcut în totalitate după accidentarea suferită la coapsa stângă.
  • Gnohere, Alibec și Keșeru se află pe lista de transferuri a Stelei, însă, după pretențiile celor de la Astra și declarațiile lui Reghecampf în privința lui Keșeru, dinamovistul devine principalul favorit pentru un transfer în iarnă.
  • Bilanț pozitiv pentru echipele ilfovene din Liga a II-a: CS Balotești a învins Luceafărul Oradea cu scorul de 1-0, Afumați a învins ASU Poli cu 2-0, Academica Clinceni a învins Dacia Unirea Brăila cu 3-1, în timp ce ACS Berceni a remizat, în deplasare, cu Șoimii Pâncota (0-0), iar Unirea Tărlungeni a suferit o înfrângere usturătoare în fața liderului seriei Juventus București (6-0).