• În etapa a 11-a din Liga a II-a, la meciul de la Ștefănești dintre Unirea Tărlungeni și Olimpia Satu Mare (0-2) au ieșit scântei, arbitrul fiind nevoit să împartă nu mai puțin de 5 cartonașe roșii (inclusiv antrenorului Unirii, Laurențiu Tudor) după ce jucătorii celor două formații s-au luat la bătaie.
  • În celelalte meciuri din liga secundă  în care au participat echipe din județul Ilfov, CS Afumați a învins CS Balotești cu scorul de la 1-0, ACS Berceni a pierdut cu Luceafărul Oradea (0-1), iar Academica Clinceni a remizat, 0-0, cu Dunărea Călărași.
  • WTA a actualizat clasamentul în care Simona Halep (foto)  a urcat pe locul 4 (5097 de puncte), fiind la 1048 de puncte în spatele locului 3, ocupat de Agnieszka Radwanska, Irina Begu a căzut o poziție, pe locul 28, Monica Niculescu a urcat pe locul 50, iar Sorana Cârstea este acum pe poziția 83.
  • Ambros Martin, noul selecționer al reprezentativei de handbal feminin, a început cu dreptul, România obținând la turneul de pregătire din Olanda două victorii din trei meciuri, ultimul chiar în fața țării gazde, vicecampioană mondială în exercițiu (24-23).