Barbara Cooper știe care sunt secretele unei căsnicii fericite, fiind căsătorită de peste 70 de ani! Nu doar înţeleaptă, ci și altruistă, ea a scris cartea “Cum să ne îndrăgostim pentru toată viață!”, în care vorbește despre dragoste și împărtășește câteva sfaturi pentru o viață și o căsnicie fericită.

Iată cele mai importante 9 sfaturi ale sale, privind căsnicia:

  1. Umple-ți viață cu prieteni în care poți avea încredere și nu renunța la ei atunci când te îndrăgostești. Ei pot fi ghizii tăi, dacă se întâmplă să uiți ceea ce este important în viață ta.

2. Încearcă să te întorci acasă, de la locul de muncă, cu povești interesante pe care să le împărtășești cu partenerul tău. Acest lucru o să vă întărească relația.

3. Pentru a avea o sănătatea mintală maximă, trebuie să îți cauți o plăcere relaxantă, pentru ca sufletul tău să întinerească. Nu neglija să te răsfeţi, în mod regulat.

4. Este normal să te deranjeze lucruri, pe care persoana pe care o iubești le face, dar nu este în regulă să porți ranchiună. Trebuie să înveți să îi spui partenerului tău despre lucrurile care te deranjează.

5. Nu este mereu obligatoriu că tu și partenerul tău să gândiți la fel. Alegeți-vă cu grijă certurile, dar nu uitați niciodată să respectați faptul că aveți opinii diferite.

6. Dacă ești suficient de norocos pentru a avea un loc de muncă, indiferent dacă este sau nu bine plătit, mândrește-te cu lucrul acesta. Dacă te respecți și respecți munca pe care o faci, te vei simți mai bine decât mulți milionari.

7. Într-o căsnicie ambii parteneri trebuie să se simtă liberi să își urmeze pasiunile, chiar dacă partenerii lor nu împărtășeșc aceleași pasiunile. Nu este obligatoriu să faceți totul împreună.

8. Mass-media încearcă să spună că singurul lucru care contează este tinerețea, dar acest lucru este atât de greșit! Bucurați-vă de vârsta pe care o aveți și încercați să nu vă gândiți la bătrânețe.

9. Trebuie să le spui oamenilor cum să te tratreze și ce consecințe vor fi în cazul în care nu ascultă.