Berbec 21.03 – 20.04

Vei avea multe discuţii legate de bani care-ţi vor transforma săptămâna într-o continuă negociere. Proiectele tale pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să lupţi pentru ele. Planurile ţi se vor schimba pe neaşteptate şi nu vei primi un răspuns sigur în această perioadă.

Taur 21.04 – 21.05

Nu faci multe eforturi în această perioadă pentru a te remarca profesional. Nu e vorba doar de mai multă muncă, ci şi de învăţarea unor lucruri noi care ţi-ar putea scoate CV-ul din banal. Vei avea spor în tot ceea ce întreprinzi, cu condiţia să-ţi faci un program de lucru eficient.

Gemeni  22.05 – 21.06

Vei fi nevoit să înveţi să comunici mai bine cu partenerul de viaţă. Deşi, pui foarte mare accent pe comunicare în teorie, vei dovedi că eşti destul de nerăbdător şi insensibil în practică. Partenerul nu se va mai mulţumi cu vorbe ­mari, ci va aştepta o schimbare vizibilă de atitudine.

Rac 22.06 – 22.07

Ai în faţă o săptămână reuşită în ceea ce priveşte negocierile de orice fel. Fie că este vorba de o mărire de salariu, sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită, şansa e de partea ta. Vei şti să-ţi  impui voinţa fără să creezi antipatii în jurul tău, iar succesele de acum vor avea consecinţe.

Leu 23.07 – 22.08

Profesia va fi pe primul plan pentru tine în această săptămână. Relaţia cu superiorii va fi un pic mai tensionată decât până acum, dar te vei destinde uşor. Trebuie doar să mai renunţi puţin la orgoliu şi să accepţi că nu eşti perfect. O reacţie bună la critică va fi privită cu admiraţie.

Fecioară 23.08 – 21.09

În aceste zile, vei fi surprinzător de creativ şi spontan în relaţia de cuplu. Partenerul tău se va bucura de multe surprize şi momentele plăcute petrecute împreună se vor ţine lanţ. Din păcate, această stare ludică în care te afunzi, va avea efecte negative asupra planului profesional.

Balanța 22.09 – 22.10

Fără niciun dubiu, centrul tău de interes pentru săptămâna care începe acum, va fi dragostea. Dacă eşti singur vei începe să cauţi ceva serios, sau chiar te vei gândi să reeia o fostă relaţie. În cazul în care eşti într-o relaţie, vei dori să faci un pas înainte. Finanţele trec pe planul doi.

Scorpion 23.10 – 21.11

Vei trece printr-o perioadă foarte favorabilă dialogului. Orice probleme ai avea cu cei din jur, orice conflicte, deschise sau latente, acum este momentul să le pui pe tapet. Vei fi extrem de convingător şi şarmant, aşa că ai toate şansele să fii mulţumit de rezultatele discuţiilor pe care le porţi.

Săgetător 22.11 – 20.12

Din păcate, săptămâna aceasta se va caracteriza printr-o lipsă totală de sincronizare cu tot ceea ce este în jurul tău. Vei întârzia mult, poate chiar şi dintr-o problemă de sănătate mai veche. Şi totul pare să aibă consecinţe. Nu vei respecta termenele care ţi se impun şi vei uita  lucruri importante.

Capricorn 21.12 – 19.01

Te vei concentra foarte mult asupra familiei în zilele ce urmează. O rudă apropiată îţi va cere un ajutor financiar. Dar, înainte de a sări cu banii, ar fi bine să impui nişte condiţii clare de restituire a sumei. Altfel se va profita de bunăvoinţa ta. Şi vei avea şi multe cheltuieli pentru casă.

Vărsător 20.01 – 18.02

Săptămâna aceasta vei fi cam de­zorientat în ceea ce priveşte situaţia ta profesională. Vei primi tot felul de propuneri în doi peri din mai multe părţi şi nu vei şti ce să crezi. Cel mai bine ar fi să te concentrezi asupra jobului actual, pentru că aşa ai avea mai multe şanse să evoluezi.

Pești 19.02 – 20.03

Pentru tine, urmează o săptămână a reluărilor. Te întorci la proiecte pe care le reiei de la capăt şi, acţiuni pe care trebuie să le regândeşti. Vei fi nevoit să repeţi până şi vorbele care nu ţi-au fost bine înţelese de cei din jur. Până şi sentimental vei fi tentat să reînnozi o fostă relaţie.