Astăzi a apărut nr. 347 al Jurnalului de Ilfov!

Vă invităm să citiți în paginile Jurnalului de Ilfov despre cum au primit Sfânta Lumină de Paști, ilfovenii care au mers la sluja de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Otopeni, dar și despre bucuria copiilor din Centrul de Plasament nr. 5 din Periș, când au primit daruri de Sărbători, oferite de către Protoieria Ilfov Nord și publicația noastră.

Mai puteți citi despre cadastrarea, în totalitate, a comunei Mogoșoaia, comună care a avizat recent, imediat după aprobarea de către CGMB, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 pentru Regiunea București – Ilfov. Dar și despre campania de eradicare a depozitelor de gunoi ilegale, din Ştefăneştii de Jos.

Nu în ultimul rând, puteți afla din Jurnalul de Ilfov, cum a fost analizat înainte de aprobare, de către cetățenii interesați, pagină cu pagină, bugetul comunei Domnești sau cum se fac lucrurile simple, din inimă, de către oameni deosebiți. Astăzi vă povestim în paginile publicației noastre despre ”Frizeria bunicilor” sau, cu alte cuvinte, despre noblețea unui gest făcut din suflet!