„Cupa Karate Chitila” pentru copii, la a VII-a ediție

Sâmbătă, 10 noiembrie a.c., copiii karateka între 5 și14 ani, din 14 cluburi sportive ale țării, au participat la o competiție admirabilă. „Cupa Karate Chitila” – ajunsă acum la a VII-a ediție – a prilejuit confruntări aprige. Desfășurate în marea Sală de Sport a Liceului „Dumitru Dumitrescu”, din Buftea, ele au adunat peste 225 de sportivi. Iar performanțele s-au adăugat bogatului palmares al fiecăruia dintre ei.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 429, ediția print

Organizatorul amplei manifestări sportive a fost C.S. Karate Chitila, în colaborare cu C.S. Chitila, prin reprezentanții lor – soții Dan și Magdalena Tamași. La fel, Federația Română de Karate WUKF s-a alăturat acestei manifestări sportive, iar vicele său, Adrian Gherman, a fost și șeful echipei celor 15 arbitri ai concursurilor. Au mai fost prezenți președ. ai A.C.S. de Sănătate Voința Buftea – Ion Tatulică și C.S. Chitila – Andreea Purluca.

Participare amplă și bucuria performanțelor

Dan Tamași: „De ce am ținut concursul la Buftea? Pentru că sala noastră din Chitila e în renovare. Iar amfitrionii de aici ne-au onorat găzduirea. Iar eu sunt și antrenor de arte marțiale la ACS de Sănătate Voinţa Buftea. Așa că legătura a fost imediată și îmbucurătoare. O primă satisfacție e dată de participarea numeroasă a copiilor karateka, sosiți aici din București, Cluj, Sibiu, Constanţa, Dâmboviţa, Ialomiţa, Prahova, Mureş şi Ilfov. O alta a fost obținerea sprijinului considerabil al celor 14 sponsori – de la  Sport Vision la Mega Image, Marola Activities, Nestle, Isostar, Granini ș.a. Ei au oferit cadouri învingătorilor, dar și tuturor sportivilor participanți”. Magdalena Tamași: „Prin  intermedi­ul «Jurnalului de Ilfov» le mulțumim și tuturor celorlalți – părinţi, copii, amfitrioni și alți participanți. Fără ei nu am fi avut o ediție atât de reuşită şi atâtea succese. La fel, mulțumiri Primăriilor din Chitila (pentru cupe, medalii, diplome), din Buftea (pentru buna găzduire şi sprijinul organizării), împreună cu edilii lor – Emilian Oprea și Gheorghe Pistol”.

Karateka români – locul I în Europa

De la Andrei Constantin, reprezentant mass-media al federației noastre de specialitate, am aflat că la Campionatul European de Karate WUKF din Malta (25-28 oct., a.c.) sportivii noștri s-au clasat pe locul I, dintre toate cele 26 de țări participante. Un success remarcabil al tuturor cluburilor sportive, ca și al celor  din Buftea și Chitila.