Doar câteva zile ne mai despart de fascinanta zi a îndrăgostiţilor. Evident, iubirea, acest sentiment magic, nu poate fi sărbătorită decât prin foarte multă tandreţe, cele  mai frumoase declaraţii de dragoste rostite cu sinceritate, căldură sufletească şi bineînţeles, prin gesturi romantice. Aşadar, dacă săgeata lui Cupidon ţi-a străpuns inima, pregăteşte-te de o mega sărbătoare. Surprinde-ţi  iubitul cu mici cadouri inedite şi veţi petrece un Valentine’s Day mai romantic şi foarte sexy.

Dacă știi că este un îm­pătimit al dulciurilor, îi poţi prepara un tort în formă de inimă pe care să-l ornezi după gustul tău. Însă, pe o porţiune din prăjitură scrie-i cel mai frumos și mai sensibil mesaj de dragoste de care ești capabil/ă. De la un simplu “Te iubesc!” și până la un vers din melodia voastră preferată inserat pe un portativ. De ce nu?

Declară-i iubirea ta… la radio

Profită de acest moment unic în an, ca să-l surprinzi cu o declaraţie de amor inedită. Așteap­tă rubricile cu dedicaţii și deschide-ţi sufletul. Dacă nu ești suficient de inventivă pe moment, așterne pe o hârtie un mesaj romantic și intră în direct pentru a-i spune iubitului ce simţi. Sau… la un post de televiziune. Va fi măgulit că-i declari iubirea ta sinceră sub privirile a milioane de oameni.

Strecoară-i o scriscoare de amor în buzunar

Dacă ești pu­ţin cam ti­mid/ă și nu ai cu­raj să ­faci publică re­laţia voastră, pu­­­ne-ţi gândurile de iubire pe o coală albă. Fii pe fază și strecoară-i în bu­­zunar o scrisoare de amor. Te va aprecia și te va ­iubi și mai mult când va des­coperi că în­tr‑adevăr, ocupă un loc prioritar în inima ta.

Pregătește o cină romantică

Transformă Ziua În­drăgostiţilor într-un eve­niment de ex­cepţie, pe­trecut exclusiv, în doi. Fii creativ/ă, pune-ţi ima­ginaţia la trea­­bă și pre­gă­­tește o cină ro­man­tică. Oferă un plus de savoare mân­cărurilor adăugând condimente cu efecte afro­disiace, care cresc pofta de sex. De pe masă nu trebu­ie să-ţi lipsească o friptură preparată în vin și asezonată cu doi căţei de usturoi, câte o cupă de șampanie, câteva cuburi de ciocolată, banane și evident… un decor sen­zaţional și un fundal muzical romantic. Un superb coș cu flori în mijlocul mesei și lumânări parfumate ­aprinse.

Lasă-te condus de Eros

După o cină roman­tică, sigur vei încheia această seară într-o ţinută sexy și te vei lăsa dus/ă de val. Dacă nu ești o expert/ă în dormitor, te poţi inspira din­tr‑un film “deocheat” sau din publicaţiile de profil. Important este să vii cu idei noi, să fii mai pasional/ă ca oricând și să provoci tot felul de jocuri îndrăzneţe. Nu uita să adaptezi muzica în surdină, pentru momentul vostru unic.

Echipa Jurnalul de Ilfov vă dorește un Valentine’s Day de excepţie!