Mihai-Liviu Moraru a fost numit directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, începând cu data de 9 iunie, conform unui ordin al Ministerului Agriculturii, informează Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Acesta îl înlocuiește la șefia AFIR pe Adrian Chesnoiu.

Mihai-Liviu Moraru are 37 de ani și este născut în Vatra Dornei. El a absolvit Universitatea de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară București – Facultatea de Horticultură și Arhitectură Peisageră, cu specializarea inginer diplomat. Are, de asemenea, un masterat în Management în Agroturism și Alimentaţie Publică.

Potrivit AFIR, Mihai-Liviu Moraru are o experienţă de 14 ani în ceea ce privește implementarea tehnică și financiară a Programelor Naţionale de Dezvoltare Rurală, fiind parte a echipei Agenţiei încă din perioada de implementare a Programului SAPARD.

În acest interval a parcurs toate etapele profesionale, de la inspector debutant, la momentul angajării în Agenţie în anul 2006, consilier, șef serviciu și ulterior, Director al Oficiului Judeţean Suceava.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.405