Prins la furat 

În ziua de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Postului  de Poliţie Afumaţi l-au prins în flagrant pe C.R., de 43 de ani,  în timp ce sustrăgea  din incinta unui complex comercial, din Afumaţi, produse alimentare și nealimentare. Cercetările se desfășoară cu suspectul  în stare de libertate acesta fiind acuzat de săvârșirea infracţiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

 Beat la volan 

Polițiști din cadrul Poliției din Popești-Leordeni l-au depistat în trafic pe F.I., de 37 de ani, în timp ce conducea un  autoturism sub influența băuturilor alcoolice, pe raza localității Berceni. Conducătorul auto în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o imbibiție alcoolică peste limi-ta legală.

 A condus fără permis 

În data de 13 nov. a.c.,în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Poliţiei Chitila l-au depistat în trafic pe C.A., de 22 de ani, din București, în timp ce conducea un  auto-turism  pe raza localității Chiajna, fără a avea permis de conducere. Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

 Prinși la braconaj 

Pe 19 noiembrie, în jurul orei 02.00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați de către un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov – Serviciul Pază Conducte, cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare 6 Tamaș, lângă pădurea Buciumeni, se află două persoane care vânează ilegal.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au descoperit un autovehicul în care erau doi bărbați, de 21 și 29 de ani, din București, respectiv, Teleorman, ca-re vânau.

În urma cercetărilor efectuate, pe câmpul de vânătoare, polițiștii au descoperit, de asemenea, cadavrele a două animale, un căprior și un iepure, un ogar, folosit de cei doi la vânat, precum și un proiector.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Ilfov pentru audieri, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, faptă pentru care riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani.