Am aflat, apoi dumneavoastră ați citit în ziarul nostru că la Afumați a fost o campanie electorală încrâncenată, dușmănoasă, împotriva administrației locale și a primarului Dumănică.

Totuși, în sala de festivități a CS Afumați s-a simțit dusmănia neostoită nici măcar de realitatea rezultatului la urne. Dacă “cineva“ ar fi putut, ar fi scos “votul“ din teacă și l-ar fi folosit…“până la plăsele“.  

În acea sală, vineri, 24 iunie  s-a desfășurat ceremonia de constituire a noului Consiliuliu Local și de validare a primarului Gabriel Dumănică, reales cu un procent de 71%,   din numărul total de alegători prezenți la scrutin.

Nu facem darea de seamă a evenimentului. Dar punctăm câteva repere. Ceremonia a fost condusă cu calm și autoritate de subprefectul Cătălin Pantazi. Toate punctele ordinii de zi au fost rezolvate. Noul Consiliu Local și primarul Dumănică au fost validați, după depunerea jurământului. Tudor Aurel a fost reales ca viceprimar.

Cred că cel mai bun răspns a fost cuvântul primarului Dumănică, rostit după depunerea jurământului: “Dlor consilieri locali, dle subprefect. Dragi invitați. E un moment important pentru comuna noastră. Încep un nou mandat de primar. E unul care contează și depinde foarte mult de deciziile luate în Consiliul Local. Avem proiecte vechi în derulare, dar și unele noi, pe care, cu sprijinul consilierilor le putem începe, pentru modernizarea comunei.  Îmi doresc o bună colaborare și veți avea din partea mea tot sprijinul. Iar împreună putem face o echipă foarte  bună, pentru mandatul 2016-2020“.