N-ai cum să nu te atașezi de oamenii locului acelui loc. Cu atât mai mult, ca reporter, nu poți trece peste simbolul unei  școali meritorii, care mai poartă și numele marelui gazetar Pamfil Șeicaru, din perioada interbelică. Pe de altă parte, realitatea armoniei comunității pornește și de la structura, plus comportamentul oficialilor administrației locale.

Niculae Victor nu e primarul unei localități.  Ci al unei comunități de oameni bine structurată și receptivă la semnalele onestității celuilalt. Un fel de radar…

Sâmbătă, 25.06., sala de întruniri a primăriei din comună a găzduit ceremonia de confirmare pe posturi a celor care au câștigat alegerile locale, din 5 iunie. E vorba despre consilierii locali și primarul amintit. Dar protocolul validării lor pe posturi prevede, firesc, depunerea angajamentului și a jurământului  de corectitudine, loialitate și bună-credință, față de alegătorii care le-au oferit încrederea lor.

Așa că Petruța Constantin, director în cadrul prefecturii județului a supravegheat cu pricepere și bună-cuviință profesională desfășurarea sedinței ceremoniale a învestiturii.

Consiliul local a fost constituit, opțiunile oamenilor au fost respectate, votul lor a confirmat rezultatele de la urne, iar ordinea de zi a faost respectată, în toate prevederile ei. Noul viceprimar ales e tânărul Nicușor Popa. Generații. Împreună. Modelul lui Niculae Victor.  

Astfel, Consiliul Local și-a intrat în atribuții, iar primarul Niculae Victor va mai avea fapte pentru mai binele locuitorilor comunei. Ca și până acum. Nu e nicio îndoială.