◉ CINSTE MEMORIEI ÎNAINTAȘILOR

Ca de obicei, luna iunie este una plină de evenimente dedicate celor mici și mai mari. Petrecerile încep din prima zi a lunii, cu aniversarea tuturor copiilor, iar anul acesta, comuna Moara Vlăsiei nu a făcut excepție. Administrația locală nu a făcut rabat de la generozitate și a pus la dispoziția petrecăreților locația amenajată festiv de la Centrul cultural ”Casa Albă”, lăcaș istoric restaurat la inițiativa primarului Andrei Filip.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 603, ediția print

Au fost, așadar, de Ziua Copilului, un spectacol de excepție, expoziție de artă plastică, muzică bună, ateliere de creație și parada modei, totul atent pus în scenă, așa cum ne-au obișnuit și în alți ani, de elevii coordonați de profesorul de Educație plastică Bianca Vasile.

CINSTE MEMORIEI ÎNAINTAȘILOR

Pe 2 iunie, de Înălțare și în Ziua Eroilor, școlile din Moara Vlăsiei au pregătit spectacolele de cinstire a memoriei înaintașilor noștri, iar pe 3 iunie a avut loc banchetul de absolvire a claselor a VIII-a. Și, veștile bune nu se termină aici, pentru că vor urma alte evenimente culturale și tabere pentru elevii din localitate. ”Mult, mult succes, frumoșilor noștri copii și adolescenți la examenele care urmează și apoi o vacanță pe cinste tuturor!”, le-a urat primarul Andrei Filip.