Iată cum înţeleg cei din staff-ul lui Ion Stoica să facă campanie electorală: blocând străzi, aruncând cu pietre în manifestanţii PNL, ameninţând cu moartea.

Weekendul trecut, cei în jur de 500 de participanţi la campania electorală a candidatului Gheorghe Pistol (PNL Buftea) au fost întâmpinaţi de câteva maşini care formau o blocadă pe una dintre străzile din Buftea. Cei care au blocat drumul, aparţinând clanurilor Motoi şi Voica i-au luat la înjurături şi ameninţări pe participanţii la campania lui Gheorghe Pistol, declarând că pe acea stradă ei sunt şefii şi că acolo numai Ion Stoica este agreat. Mai mult, la venirea echipei de reporteri, au aruncat cu pietre în maşina acestora şi au proferat ameninţări. 

Trebuie menţionat că aceeaşi echipă de agitatori a contribuit, tot la îndemnul primarului Ion Stoica, la crearea haosului public în timpul manifestării de bucurie a ce-tăţenilor din Buftea, veniţi să participe la transmisia live a echipei România TV, cu ocazia anunţului de redeschidere a Spitalului Orăşenesc din Buftea. Atunci, cu aceleaşi ameninţări, aceleaşi huiduieli, însoţiţi de Ion Stoica, au forţat intrarea în curtea spitalului, au bruscat, lovit, înjurat şi au scuipat echipa RTV şi maşina acestora, (amănun-te pe ­site-ul local www.bufteni.ro).

La sosirea echipajelor de poliţie, maşinile au părăsit strada, accesul rămânând liber, iar locuitorii străzii res­pective i-au primit pe Gheorghe Pistol şi echipa sa, cu braţele deschise, dovedindu-se încă odată că Ion Stoica şi puţinii săi susţinători recurg la gesturi disperate şi, din fericire, izolate.

Aşteptăm ca Poliţia Buftea, sau Inspectoratul de Poliţie Ilfov să ia măsuri împotriva acestor huligani plătiţi pentru că în secolul 21, într-un oraş cu pretenţii europene nu este admisibil să existe gesturi care îşi au locul în Evul Mediu.