Poţi influenţa destinul bebeluşului încă din burtică

Tocmai ai primit minunata veste că vei deveni părinte? Cercetări realizate recent de parapsihologi și astrologi demonstrează că personalitatea și destinul copilului sunt strâns legate de numele pe care îl primește la botez. Uite ce prenume să-i pui bebelușului tău ca să crească sănătos, să se dezvolte frumos, armonios, să fie iubit și să facă o carieră impresionantă la vârsta adultă!

Dacă e băieţel

 Cristi – te poți mândri cu un copil ager, frumos și descurcăreț. Chiar dacă dă înapoi de la treburile gospodărești, are o inteligență sclipitoare și va lupta cu tărie să-și împlinească visul de a  deveni un om de afaceri de succes. 

 Ionuț – încă de mic îi place să-și aducă o contribuție în mai toate activitățile pe care le desfășoară cei din jur. Toată viața va fi preocupat de științele exacte și va fi însetat de cunoaștere. Va fi un bun profesor de matematică, un fizician de excepție sau un chimist desăvârșit.    

 Paul – își manifestă instinctul de lider încă din scutece. Va fi un copil plângăcios, care-și cere drepturile cu tărie din primele luni de viață. Așa va fi tot timpul. Va căuta aliați care să-i aducă împlinirea, succesul pe toate planurile.  

 Mădălin – este un familist convins și va face tot ce-i stă în putință să le ofere clipe magice membrilor familiei. Din casa lui nu va lipsi armonia. Va fi iubit peste măsură atât de părinți, frați, cât și de bunici, unchi și mătuși. Iar fetele vor roi în jurul lui.  

 George – adoră să fie înconjurat de oameni cu funcție și putere de decizie. Pentru el banii vor fi primordiali și îi va avea din plin. Dar va depune eforturi demne de aprecierea tuturor, și uneori, va fi nevoit să învețe lecția răbdării. 

 Florin – cel mai bine se simte în casa lui, alături de familia lui. Nu pune mare preț nici pe bani, nici pe carieră, limitându-se la studii medii și o calificare într-o meserie corespunzătoare. Dar, nu va conteni să-și protejeze sora, frații mai mici, și ulterior, soția și copiii.   

 Robert – are o personalitate puternică și debordează de energie, așa că așteaptă-te să-și impună punctul de vedere de la o vârstă fragedă. Micul terorist va fi interesat de schimbul de bani, iar prin muncă asiduă, în timp se va bucura și de marile câștiguri. 

 Petru – are o minte sclipitoare și un suflet mare. Nu e de mirare că va împărți jucăriile cu prietenii, va oferi o bucățică din ciocolata lui și îi va lua apărarea altui copil aflat într-un conflict. La maturitate va deveni un medic renumit.

Dacă e fetiţă

 Cristina – chipul său angelic, energia și inteligența sclipitoare o vor ajuta să obțină multe lucruri importante existenței ei. Studiează cu deosebit interes tot ce ține de cifre iar când descoperă mirajul științelor exacte, impresionează printr-o carieră de succes. La timpul potrivit, va avea și o familie model.   

 Maria – este o luptătoare desăvârșită. Uimește prin memoria, puterea de concentrare și capacitatea de a lua decizii constructive. Însetată de cunoaștere, în special în domeniul literelor și al științelor socio-umane, va lupta să se remarce în această lume. Și în dragoste va fi fericită.  

 Ioana – este o visătoare incurabilă. Are planuri mărețe în ceea ce privește viitorul ei profesional, aspirând la mari succese. Pentru că este o prezență plăcută, agreabilă, prietenoasă, se va bucura de realizări importante în domeniul comunicării și al relațiilor cu publicul.    

 Valentina – se dove­dește a fi mai interesată de aspectul fizic, de imagine decât de școală și toate beneficiile pe care i le aduce învățatul. Dar asta nu înseamnă că nu-și va continua studiile. Se va remarca pe podium, devenind una din cele mai faimoase manechine.    

 Florentina – îi plac banii și are o dorință arzătoare să-și asigure confortul necesar ei și familiei. O mare parte din viață și-o va petrece renunțând la micile plăceri ale ei, în favoarea îngrijirii unei persoane dragi. Spre maturitate, se va bucura de o familie fericită.  

 Elena – familia este totul pentru ea și va căuta toată viața să-și găsească partenerul de viață care să o împlinească, să-i aducă armonia în suflet și alături de care să întemeieze un cămin călduros.  

 Gabriela – frumusețea izbi­toare, puterea de muncă și inteligența debordantă primită în dar de la mama natură sunt decisive în cariera ei. Fiind atrasă de mică de studiul sufletului și al spiritului, se va orienta spre psihologie, parapsihologie sau teologie.   

 Mihaela – îndrăzneață și curioasă din fire, uneori te va pune în dificultate. În adolescență și în tinerețe este încrezătoare în propriile forțe, și cunoștințe și va face valuri în rândul persoanelor de sex opus. În plus, va fi apreciată la școală și ulterior la serviciu, fiind avansată în funcție și premiată frecvent.