Faptul că familia te a botezat într-un anumit fel, nu este întâmplător. Numele de botez are o legătură strânsă cu firea şi comportamentul tău, şi te descrie în mare măsură. Iată ce spune numele tău despre tine.
Ion sau Ioana – ai un caracter plăcut şi eşti foarte ambiţios. Ai simţul umorului iar dorinţa de a progresa te fac să nu dai înapoi nici măcar de la cele mai periculoase provocări.
Andrei sau Andreea – sub caracterul tău blând, se ascunde o persoană misterioasă. Eşti înzestrat cu darul răbdării de a-i asculta şi de a-i susţine pe cei din jur, dar cel mai mult iubeşti distracţia. Reuşeşti să te faci plăcut pe oriunde treci.
Cristi sau Cristina – adori colaborările cu oameni creativi, inteligenţi şi perseverenţi. În sufletul tău au loc doar oamenii iscusiţi, buni, care progresează şi ajung în carieră în poziţii la care alţii nici nu visează.
Mihai sau Mihaela – ai o personalitate sclipitoare. Nevoia de mişcare te determină să îmbini activitatea intelectuală cu cea fizică. Lumea ta e deschisă în special, artei şi sportului.
George sau Georgiana – ai o personalitate puternică, eşti o persoană curajoasă şi dispusă să experimenteze lucruri noi. Te implici doar în pro­iectele care par să ţi aducă satisfacţii garantate.
Maria sau Marian – îţi place să comunici în orice mod posibil, chiar şi cu cei aflaţi la distanţe foarte mari.
Adori acţiunile caritabile şi niciun efort nu ţi se pare prea greu, atât timp cât vii în sprijinul celor aflaţi în impas. Punctualitatea, seriozitatea şi inovaţia te descriu cel mai bine.