Sansele ca ACS Buftea să joace în Liga a II-a în sezonul următor, grație faptului că a reușit promovarea, sunt aproape nule. Din păcate pentru fotbaliști, conflictul dintre autoritățile locale și conducerea clubului (toți cei apropiați clubului fac parte din tabăra politică opusă primarului nou ales…) au dus la o ruptură, gruparea antre-nată în sezonul promovării de ex-stelistul Lavi Hrib rămânând fără finanțare .

Cel mai probabil, anticipează localnicii, echipa se va desfiinţa. Varianta fericită ar fi ca formația să continue în Liga a III a, dar acest lucru ar presupune înainte de toate achitarea datoriilor faţă de jucători, adică salarii plus primele pentru promovare, dar cum în joc ar fi peste 100.000 de lei, această posibilitate aproape că nu exis-tă…

Viitorul fotbalului la Buftea ar putea fi legat de înființarea unei noi echipe, a Primăriei, care ar trebui să plece la drum, însă, din liga județeană. Până atunci, viitorul fotbalului la Buftea este zugrăvit în culori negre, iar un drept câștigat cinstit, pe teren, acela de a evolua într-o ligă superioră, a fost pierdut din cauza problemelor finan-ciare.