Primăria Clinceni anunță că, ”urmare a monitorizării circulației autobuzelor de către operatorul STB SA, în condițiile parcului redus începând cu data de 01.04.2020, la propunerea acestuia, ATPBI a aprobat suplimentarea capacității de transport pe linia R424 începând de astăzi, 02.04.2020″.
Programul plecărilor de la terminale este următorul:

Tot pentru a veni în sprijinul locuitorilor comunei, Primăria Clinceni a printat zeci de formulare de declarații pe propria răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, acestea putând fi ridicate de la magazinele din comună și de la sediul Primăriei, unde funcționează serviciul de permanență. Aceasta declarație se folosește doar pentru cazurile de urgență prevăzute în ordonanța militară.
Documentul poate fi descărcat și de aici: https://cdn.stirioficiale.ro/…/26MODEL%20Declaratie%20propr…

Iar la final, câteva răspunsuri la întrebările dumneavoastră:

Stați acasă!

În comuna Clinceni erau în evidență vineri, 27 martie, 155 persoane izolate la domiciliu, care au înțeles cât de important este în această perioadă să stai în casă.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 494

”Facem APEL la dumneavostră să ne scrieți pe adresa de email a Primăriei (primariaclinceni@yahoo.com) sau să ne contactați telefonic 24h/24h (021.3694.041),
dacă știți persoane vulnerabile din comunitatea noastră care, în această perioadă, au nevoie de protecție mai mult decât oricând. Colegii din Primărie le pot face cumpărăturile și le vor aduce la ușa locuinței, astfel încât toți să fim în siguranță!”, a anunțat primarul Adrian Budeanu.