Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri au preluat cazul unui accident produs sâmbătă după amiază, în care au fost implicate patru maşini, la intersecţia Calea Griviţei – Calea Victoriei, iar cinci persoane au fost rănite ușor, fiind transportate la spital.

„În jurul orei 15,00, pe bulevardul Dacia, în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. În urma acestui eveniment, mai multe persoane au fost rănite, unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care, împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, va stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment”, precizează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Două dintre persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Elias, iar trei la Floreasca.

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc sâmbătă la intersecţia Căii Griviţei cu Calea Victoriei, în urma căruia cinci persoane au fost rănite uşor. Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, la momentul accidentului, ambele sensuri pe Calea Griviţei sunt restricţionate, iar la faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD.