Întreaga presă ilfoveană şi bufteană, care nu este aservită actualului primar Ion Stoica, a semnalat că acesta, din disperare de cauză, încearcă pe toate căile frauda-rea alegerilor locale ce vor avea loc în 10 iunie 2012.
Întâmplător, sau nu, actualul consilier al primarului, Roxana Niţă, (foto în alb- „Frumoasa şi Bestia), care este totodată soţia noului şef de campanie electorală a ace-luiaşi Ion Stoica, a ajuns vicepreşedintele Biroului Electoral Central Buftea. Aceasta vine ca o completare a afirmaţiei făcute în public de către Ion Stoica: “Voturile le are cine le numără!”? Pentru că voturile buftenilor vor fi numărate de Roxana Niţă!
N-are nicio legătură faptul că Roxana Niţă este propagandist PRM cu state vechi, că a făcut tot timpul parte dintre susţinătorii vehemenţi şi active ai actualului pri-mar, la fel cum nu are nicio legătură faptul că soţul ei este şeful campaniei electorale pro Ion Stoica? Dar contează faptul că Roxana Niţă nu are niciun fel de studii juri-dice, nu are competenţă legislativă şi în mod normal, din niciun punct de vedere nu are ce să caute în fruntea Biroului Electoral Central Buftea?
Sau oare contează faptul că Roxana Niţă a fost numită consilier personal al primarului Ion Stoica, de doar o lună de zile, plătită fiind din banii buftenilor, ca răsplată a susţinerii oferite de Alin Niţă (soţul), tot actualului primar?
Contează cele peste 1000 de cărţi de identitate eliberate în ultima lună de către Biroul de Evidenţă al Populaţiei din Buftea, care aparţine tot de Primăria Buftea? Cărţi de identitate aparţinând “votanţilor” din zonele Săbăreni şi Buciumeni, care vor vota, dacă legea şi membrii birourilor electorale le vor permite, iar Roxana Niţă va valida şi centraliza acele voturi? Conteaza cele peste 1500 de procese verbale ,,recalculate” din burtă la recensamant , în miez de noapte prin birourile primariei, să iasă aşa cum vrea Stoica? S-or “pupa” cifrele astea între ele la alegeri?
Cam multe “potriveli”! La Buftea ne pregătim de fraudă?
Ioan Limbutu’