Cei de la ACS Buftea ar putea primi o mână salvatoare de ajutor din județ, de la Snagov, acolo unde se află un grup de oameni de afaceri care pare a fi dispus să investească pentru a ajuta echipa să ia totuși startul în Liga a II-a. Deși lucrurile nu sunt pe deplin lămurite, se pare că echipa din Buftea va fi condusă în noul sezon de antrenorul Laurențiu Tudor, fostul principal al Snagovului înainte de retragerea din campionat, problema acestuia fiind, însă, aceea că în acest moment nu are un lot de jucători competitiv, deoarece majoritatea celor care au obținut promovarea au semnat deja cu alte echipe.

Este aproape sigur că, în cazul în care totul se va rezolva, ACS Buftea se va muta și își va disputa meciurile de pe teren propriu la Ghermănești, pe stadionul Voința. Rămâne de văzut cum va reuși antrenorul să încropească un lot de jucători cu mai puțin de zece zile înainte de startul noului sezon!

Pe 1 septembrie, con­form țintarului Seriei I, ACS Buftea trebuie să primească vizita celor de la FCM Bacău, o altă formație care se află în pragul desființării, astfel că ilfovenii ar putea profita de o săptămână în plus pentru a se pune la punct.