Dacă tot e să vorbim despre intențiile edilitare ale lui herr Iacob, să vedem cine este cel care îl sprijină pe demolator. Nimeni altul decât președintele PSD Ilfov, Ro-bert Negoiță. Ce are Negoiță în Popești-Leordeni? Ditamai ansamblul rezidențial, pre numele lui, Confort City, situat în zona industrială a orașului. Și ce mai are barosa-nul Negoiță în această localitate? Un purcoi de datorii către la Fisc. Drept care i s-a pus sechestru pe mândrețea de cartier. Ei, acum vine de se leagă. Iese protejatul Iacob primar, n-o să se dea la mentorul lui să-și plătească datoriile. Mai ales că Robbie l-a susținut financiar în campanie. 

Ba mai mult, o să-i facă și o mândrețe de parc pe banii primăriei. Că, deh, trebuie să se revanșeze cumva pentru ajutorul acordat. Ce contează c-o face pe bani pu-blici… Vorba ceea: noi să fim sănătoși și la pungă groși!

Și dacă e să ne aducem aminte de vorba bătrânească, cin’ se-aseamănă se adună să vedem ce acoliți are  în campanie, după cum spun sursele noastre.  O minunăție de turnător la Securitate, Vasile Ungureanu, după cum certifică instanța în dosarul 9972/2/2009. Așadar, după cum spuneam și în titlu, cum e turcu’, și pistolu’!