Aşezarea astrelor în momentul naşterii influenţează atât personalitatea, cât şi aspiraţiile pe plan sentimental. De aceea, să-i intri în graţii unei persoane de sex opus, nu este un lucru chiar atât de uşor cum eşti tentat să crezi când îţi vezi prietenii, colegii, vecinii radiind de fericire, de mână cu partenerii lor, persoane rafinate, drăguţe şi manierate. Când cineva îţi pune inima pe jar, învaţă să îl (o) cucereşti în funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume.

Femeia Berbec 

Nativa primei zodii a horoscopului este o femeie mândră, hotărâtă şi puternică, foarte greu de cucerit. Este singura reprezentantă a sexului frumos din partea căreia trebuie să te aştepţi să te ceară ea pe tine în căsătorie. Dar, fii precaut atunci când o abordezi. Începe prin a-i arăta că o admiri şi fă-i complimente, dar fără să i aduci laude siropoase şi înfloritoare. Femeia Berbec este atrasă întotdeauna de bărbatul care rezistă farmecului ei, nicidecum de cel care este gata în orice moment să facă totul pentru ea. Nu vrea lângă ea un căţeluş îndrăgostit sau un sclav care o idolatrizează, ci mai degrabă un partener dominator. În schimb, dacă reuşeşti să o cucereşti va fi extrem de generoasă, te va iubi şi va fi dispusă să-şi împartă toate lucrurile cu tine. 

Bărbatul Berbec 

Să cucereşti bărbatul Berbec este o misiune dificilă. Ai în faţă un tip posesiv, gelos, rebel, greu de manipulat având în vedere că nu-ţi va acorda niciodată încredere. Adoră să afişeze autoritatea şi nu va ceda decât dacă vei reuşi să pari în faţa lui inaccesibilă. Ține-l pe jar. Nu-i arăta că eşti îndrăgostită de el, nu-i da telefoane prea des şi nu-ţi mărturisi sentimentele, lasă-l pe el să facă primii paşi. Dacă faci tu primele mişcări l-ai pierdut din start. Iar în momentul în care vei stabili o relaţie cu el, pregăteşte-te să iubeşti ce iubeşte şi el, să-ţi placă ce i place lui ş.a.m.d. În caz contrar, mai bine orientează te spre un alt bărbat, mai sensibil.