Filiala Ilfov a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR) organizează cursuri pentru cei interesați, având în vedere faptul că, în perioada octombrie-noiembrie 2016, vor avea loc sesiunile de examene pentru accesul la calitatea de membru stagiar CECCAR (examen de acces la profesia de expert contabil sau contabil autorizat) precum și pentru obținerea calității de expert contabil sau contabil autorizat (examen de aptitudini).

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Filiala Ilfov a CECCAR organizează cursuri de pregătire în perioada 01-30 septembrie 2016. Cursurile sunt astfel organizate încât să acopere toate disciplinele de examen. Cursul este interactiv și este organizat în baza experienței anilor precedenți, lectorii formatori fiind specialiști în legislație fiscală, contabilitate, expertiză contabilă, audit, drept și evaluare. Conținutul dosarului de înscriere, tematica și bibliografia de examen sunt afișate pe site-ul CECCAR Ilfov

Cursuri pentru 7 discipline

Disciplina
de examen

Nr. ore
predare

Fiscalitate

6

Contabilitate

6

Audit

4

Expertiză contabilă

4

Evaluare economică

4

Drept

4

Doctrina și deontologia profesiei contabile

3

TOTAL

31

 

Tariful cursului este de 612 lei + TVA, pentru 31 de ore de predare, conform tabelului:

  De asemenea, centrul zonal al CECCAR Ilfov, din Buftea, str. Mihai Eminescu nr. 6, bl. R5 sc. A ap. 8 ( telefoane de contact: 021.352.94.20/0723.361.482) dispune de un fond de carte specializat în aceste discipline (cum ar fi ghiduri cu probleme de specialitate, care se pot cere  la examen) precum și documentație privind legislația fiscală la zi, plus sinteze, studii de caz și teste grilă privind aplicarea IAS, cărți de evaluare și audit, pe care doritorii le pot consulta la sediu sau le pot achiziționa contra cost. 

 

Pot participa și cei care doresc să se perfecționeze

La aceste cursuri pot participa și alte persoane, experți contabili, contabili autorizați, economiști, profesioniști contabili, care vor să-și îmbunătățească performanța profesională, având în vedere faptul că materialele tratate în acest curs sunt la nivelul ultimelor cerințe în materie de legislație fiscală și contabilă. De asemenea, cursanții  pot veni cu spețe nominale, care vor fi discutate la curs.

Înscrierile pentru cursuri se fac în perioada 10-30.06.2016,  prin trimiterea unei cereri completate în acest sens. Cursul va putea fi pus în practică pentru minimum 15 persoane înscrise și maximum 50.

Plata cursurilor se poate face în perioada iulie – august, în numerar sau prin virament în contul Raiffeisen Bank Ag Buftea nr. RO 76  RZBR  0000  0600  1838  3241, după confirmarea organizării cursului. De asemenea, plata se acceptă și în tranșe lunare,  cu condiția achitării în totalitate până la începerea cursului. 

 

Adresa e-mail: ilfov@cebe.ro