Vedete de teatru, film, muzică și televiziune au renunțat, miercuri, pe 14 septembrie 2022, la scene și studiouri tv, pentru podiumul de prezentare, într-un spectacol de modă, muzică și lumină desfășurat în regia lui Alin Gălățescu, pentru a pune în valoare colecția Cera Mihăilescu Couture 2023 – ”Visul unei nopți de … toamnă”. 

 

Snagov Forest One a fost locul de poveste în care s-a desfășurat evenimentul care a găzduit perfect cei 300 de invitați dornici să se bucure de un fashion show de cel mai înalt nivel. O parte dintre vedetele prezentării s-au aflat pentru prima dată în rol de model, spre deosebire de altele, care au mai avut experiența unor defilări de modă, dar toate
și-au intrat perfect în rol, re­ușind să pună în valoare ținu­tele-spectacol create de Cera Mihăilescu. Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Alexandra Velniciuc, Florentina Fântânaru, Olivia Păunescu, Ani Crețu, Andreea Chirițescu, Luminița Anghel,  Monica Anghel, Nico, Adina Postelnicu, Codruța Filip Safira, Teodora Antonescu și Crina Abrudan, Elena Tenovic, Cris Tudora și Raluca Petrică au fost personajele care au însuflețit podiumul sub regia lui Alin Gălățescu, bucurându-se la final de aplauze la scenă deschisă.
O astfel de poveste avea nevoie de o susținere muzicală pe măsură, așa că modelele celebre au defilat pe acordurile live ale celor 20 de muzicieni ai Orchestrei Simfonice București prezenți la eveniment, alături de soprana Irina Baianț.
O invitație, o recomandare, o rochie!
”O rochie este un statement, o recomandare, o invitație. O rochie este o poveste, cum o poveste este fiecare om în parte. Fiecare ținută din această colecție spune ceva unic. A fost o poveste despre asumare, inventivitate, putere, feminitate, spectacol, siguranță, fragilitate, puritate, mister și senzualitate, în culori puternice, cu forme arhitecturale, jocuri de volume  și linii bine trasate, în care am pus tot sufletul, toată experiența și toată energia ultimelor luni, iar cea mai mare bucurie a fost aprecierea celor care au asistat la tot acest spectacol pus în scenă împreună cu atâtea vedete din lumea teatrului, filmului, muzicii, televiziunii și afacerilor. A fost o colecție transpusă într-o poveste de inspirație shakespeare-iană, în care rochii de vis au putut fi admirate în fața unui palat din vremuri moderne, înconjurat de castele în copaci, golfuri private, iazuri cu pești și nuferi, garaje de bărci și de limuzine, piscine, terenuri de tenis, arbori seculari și grădini japoneze, toate aflate în cea mai fresh locație de evenimente, de lângă București: Snagov Forest One”, a declarat Cera Mihăilescu, la finalul prezentării colecției.