Descoperă-l!

Vrei să afli cât mai multe despre viitorul tău? Desenele de pe fundul ceștii de ceai ți-ar putea oferi informații prețioase menite să deconspire marile secrete. Pregătește o ceașcă albă pe care să o umpli cu ceai preparat din frunzele unei plante și privește cu mare atenție figurinele rămase pe vas după consum. Relaxează-te și pune-ți imaginația la lucru! Ce-ți spun desenele?

Casa 

E momentul să te apropii mai mult de cei ai casei, pentru că veți fi greu încercați de anumite probleme. N-ar fi exclus să apară conflicte între tine și cineva din familie pe fondul unor lipsuri financiare. Cu diplomație, însă, vei trece mai ușor peste pe­rioada dificilă prin care vei trece.     

Lumânarea 

Prietenii la nevoie se cunosc. Vei fi pus într-o situație delicată în ceea ce privește locul de muncă. Stabilitatea jobului se clatină, dar vei primi sprijin. Un prieten îți va oferi de lucru. Va fi omul potrivit, la timpul și în locul potrivit, pentru a evita colapsul financiar. 

Balanța 

Te paște un proces. Fie, vei chema pe cineva în instanță pentru o nedreptate pe care s-a “îngrijit” să ți-o facă, fie vei pune la punct actele pentru o moștenire. Oricum, vei rezolva o problemă stringentă, pe cale legală. 

Scara 

Este semn că ai început să evoluezi profesional și urmează să fii avansat pe scara ierarhică. Poate vei mai întâmpina și răutăți din partea colegilor, ți se pun piedici de către persoane care privesc cu invidie succesul tău, însă reușita va fi sigură. Noua funcție de conducere îți va aduce și un salariu mai mare, evident.  

Ochiul 

Cineva din anturajul tău pare că te simpatizează și că este bine intenționat în ceea ce te privește. În reali­tate, prie­tenia lui este fățarnică, iar intuiția ta îți spune acest lucru. Trebuie doar să-i dai crezare. Pentru toate întâmplările care vor avea loc în viața ta în perioada imediat următoare, intuiția e cea mai bună.   

Inima 

Se înfiripă o relație amoroasă. În curând, vei întâlni o persoană de sex opus care se va îndrăgosti de tine și nici ție nu-ți este indiferentă. Vei da curs întâlnirilor cu noul partener și vei trăi o frumoasă poveste de dragoste.  

Omul

Pregătește-te cum știi mai bine ca să fii o gazdă bună pentru musafirii care-ți vor trece pragul casei. 

Nu e nevoie să faci mare cheltuială ca să-i servești cu diverse delicii culinare și băutură la discreție. Afi­șează-ți mereu zâmbetul, primește-i cu optimism și cu inima deschisă ca să creezi o atmosferă pe placul lor.   

Calul 

Poate îți faci planuri de vacanță peste hotare, sau îți programezi continuarea studiilor în străinătate. Oricare ar fi motivul, vei pleca într-o lungă călătorie unde te vei bucura de succes și-ți vei umple sufletul de frumos.  

Șarpele 

Ai un dușman. Iar partea cea mai dramatică este că această persoană se află lângă tine. Cineva apropiat te invidiază pentru armonia în familie de care te bucuri, rezultatele remarcabile obținute la serviciu¨, sau pentru evoluția uimitoare la studiu, job etc. Identifică-l și ferește-te de el, pe cât posibil!

Potcoava 

Vei avea noroc cu carul. Dacă urmează să dai examene, ți se va cere să tratezi exact subiectele pe care le știi mai bine. În cazul unei concedieri în masă la locul de muncă, pentru tine se va găsi un alt post unde să fii repartizat. Și în final, când doi se ceartă, tu, cel de-al treilea, vei câștiga. 

Mărul 

Familia ți se mărește cu încă un membru. Mărul este simbolul fertilității și te anunță, că în curând, vei avea un bebeluș. Așadar, pregătește buzunarul pentru marele eveniment! 

Inelul 

Este semnul căsătoriei. Cel mai probabil, în următoarele zile sau săptămâni, vei primi cererea. Sau… te vei simți atât de bine în compania partenerului de cuplu, încât vei face tu primul pas, lansând cererea cu emoții de bucurie.