Specialiștii de la CardioRec, Corbeanca, au demarat o campanie de sensibilizare a pacienților din Ilfov care riscă să dezvolte boli cardiovasculare ce provoacă decesul. 

Până la sfârșitul anului, toți cei diagnosticați cu diabet, obezitate sau afecțiuni cardiace, beneficiază de cinci zile de internare, fără să plătească. Pacienții trebuie să se prezinte la centrul medical din Corbeanca, după o programare efectuată în prealabil, la telefon: 021/780.48.81, sau 0727.45.49.77. În plus, ei trebuie să aibă trimitere de la medicul de familie, către centrul respectiv, și buletin cu domiciliul în județul Ilfov. Odată luați în evidențele Centrului de Recuperare Cardiovasculară CardioRec, beneficiază de următoarele investigații neplătite:  

 Holter de EKG (monitorizarea traseului EKG pe 24 de ore), 

 Holter de tensiune arterială (monitorizarea TA pe 24 de ore),

 Teste EKG de efort,

 Pulsoximetrie,

 Consult de nutriție,

 Kinetoterapie de grup, pentru recuperare cardiovasculară,

 Cursuri de educație medicală. 

Echipa medicală care va monitoriza starea de sănătate a pacienților, și-i va îngriji pe toată perioada spitalizării, este coordonată de dr. Clara Alexandrescu unul dintre fondatorii centrului și este formată dintr-un medic cardiolog, un medic specialist în medicină internă, un medic specialist în diabet și ­boli de nutriție, un medic de consiliere nutrițională și un kinetoterapeut.