Dinamo și CFR Cluj deschid noul sezon, deținătoarea Cupei și campioana evoluând sâmbătă, 14 iulie, în Supercupa României. Meciul are loc pe Național Arena.

Cele două formații au avut o traiectorie aproape identică în această vară: nu și-au schimbat antrenorii numiți (ambii) în mijlocul returului trecut (Dario Bonetti la Dinamo, Ioan Andone la CFR), au achiziționat o grămadă de fotbaliști, și și-au anunțat deja intenția de a lupta pentru titlu.

Dinamo l-a repatriat pe Andrei Cristea, a transferat mai mulți fotbaliști străini – Issa Ba, hondurianul Edgar Alvarez, uruguayanul Herrera şi bulgarul Galcev – cu care speră să acopere posturile deficitare, și a promovat o pleiadă de tineri în frunte cu Dobrosavlevici, Filip şi Buia. A avut o vară de coșmar în care a pierdut aproape toate jocurile amicale, iar despre o formulă standard de echipă nu se poate vorbi deocamdată.

Nici CFR Cluj nu a câștigat prea multe jocuri, iar infuzia de transferuri – ca de obicei, majoritatea fotbaliști străini – nu a adus stabilitatea de care Ioan Andone are nevoie. Nici în acest caz nu putem vorbi de o echipă standard, așa că toată lumea așteaptă Supercupa pentru a vedea cum arată atât Dinamo, cât și CFR Cluj.