Laurenţiu Reghecampf a conturat deja echipa pe care va miza în startul de campionat, iar aceasta nu are în componența standard nici un fotbalist străin.

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul care în ziua în care a venit la Steaua a spus că dacă nu va câștiga titlul, va pleca singur, consideră că liderul echipei în acest moment este Cristi Tănase. „Sunt jucători de neînlocuit la Steaua, aşa cum e Cristi Tănase. M-a impresionat în această perioadă de pregătire. Le-am spus băieţilor, ju-căm aşa cum ne antrenăm”, a declarat Reghecampf. Steaua a adus în această vară șase jucători – Dumitraş, Lucian Filip, Doru Bratu, Pintilii, Georgievski şi Rocha -, lucru care l-a făcut pe tehnicianul Reghecampf să spună că nu-şi mai doreşte nici un fotbalist deoarece are dubluri pe fiecare post. Asta deşi fanii roş-albaştrilor cer con-ducerii echipei să mai transfere un fundaş central, dar şi un număr 10.

Gigi gură bogată

Mai sunt zece zile până la startul campionatului, iar patronul Gigi Becali nu e încântat de actuala echipă. „Dacă eşti echipă mare baţi în toate meciurile, nu pierzi cu Salzburg și nici nu faci egal cu o echipă din Georgia. Ce contează că e un amical?”, a spus patronul roş-albaştrilor. Apoi, el a analizat şi transferurile verii: „Rocha îmi plăcea la Chiajna, dar acum nu m-a încântat. A dat gol, dar a ratat şi nişte ocazii ­mari. Cel mai mult îmi place de Pintilii, mi-a zis MM că e peste Bourceanu, că e cel mai bun!”. Patronul roş-albaştrilor e mândru de achiziţionarea lui Lucian Filip. „L-am văzut la Chiajna şi i-am zis lui MM să-l luăm. Nu ştiam cum îl cheamă, eu îi ziceam nu-mărul 24. Mi-a zis MM că e al nostru, deci înseamnă că am ochi la fotbalişti!”, a declarat Becali, care a completat: „Mi-a plăcut de el că m-a înfruntat, mi-a zis că el joacă împotriva noastră, că şi-a dat cuvîntul oamenilor de la Chiajna”.

Steaua va debuta în noul sezon pe 23 iulie, când va întâlni, în prima etapă a Ligii I, pe Concordia Chiajna.

Dacă mâine ar începe sezonul, Steaua ar arăta astfel: Tătăruşanu – Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Filip (Pintilii) – Chipciu, Rusescu, Tănase – Florin Costea (Rocha).