Duminică, 7 martie. Doamnele și domnișoarele din comuna Clinceni au fost răsfățatele comunității. Deși suntem în plină pandemie de COVID-19, reprezentantele sexului frumos de aici au lăsat deoparte grijile cotidiene și s-au bucurat de darurile pline de gingășie și culoare pe care ­­le-­­au primit cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, din partea primarului Adrian Budeanu și a echipelor de voluntari.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 539

Indiferent cum s-au schimbat vremurile, primarul Adrian Budeanu nu a renunțat să-și arate manierele și sentimentele față de reprezentantele sexului frumos din localitatea pe care o administrează. Ba chiar, anul acesta, femeile din Clinceni au simțit căldura și bucuria zilei de 8 martie în avans. Mai exact, încă din dimineața zilei precedente, când primarul Adrian Budeanu, alături de voluntari, a ales să le facă o vizită scurtă la propriile locuințe și să le dăruiască tradiționalele felicitări, flori, ca semn al puterii, speranței și frumuseții rafinate, și un deliciu dulce, perfect pentru o zi de mare sărbătoare.

Felicitări, aprecieri, bucurie în suflet și în gând

Ca în fiecare an, edilul și tinerii din Clinceni, au dorit să le arate doamnelor și domnișoarelor că sunt cu adevărat speciale pentru ei și le prețuiesc mai presus de orice. Așa se face că, respectând măsurile de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, primarul Adrian Budeanu și echipele de voluntari au vizitat, cu bucurie în suflet, fiecare gospodărie și instituție de pe raza localității, în dimineața zilei de 7 martie, aducându-le femeilor un zâmbet larg pe buze, odată cu darurile minunate și felicitările cu mesaje pline de dragoste și apreciere.

„De 21 de ani, în ziua de 8 Martie, dăruim flori doamnelor și domnișoarelor din comuna Clinceni, pentru a le arăta prețuirea noastră. Astăzi, distribuim în jur de 4.000 de lalele, 4.000 de ciocolate și tot atâtea felicitări în care le adresăm gândurile noastre cele mai alese. Este o zi unică și dorim ca, prin aceste mici gesturi, să le răsplătim sacrificiile pe care le fac zilnic pentru noi. În afară de mine mai sunt încă șapte echipe compuse din tinerii sportivi, 40 la număr, de la ACS Academica Clinceni și tinerii din Primăria Clinceni. Ei ne vor ajuta ca darurile pe care le-am pregătit cu atâta dragoste să ajungă cât mai repede la doamne și domnișoare. Acoperim toate zonele comunei noastre. De regulă, în fiecare an celebram femeile într-un cadru festiv, printr-o petrecere superbă dedicată în exclusivitate frumuseții feminine, pe care o organizam, seara, la restaurantul Complexului Belvedere. Anul acesta, însă, din păcate, din cauza pandemiei nu mai putem face acest lucru. Acum, la ceas aniversar, tuturor doamnelor și domnișoarelor din comuna Clinceni le doresc un sincer și călduros la mulți ani, să aibă o viață plină de împliniri, cu multe realizări, multă iubire și respect din partea celor care le iubesc cu adevărat! Fie ca spiritul acestei zile să le rămână pretutindeni în suflete”, ne-a spus Adrian Budeanu, primarul comunei Clinceni.

Un gest deosebit. Mulțumiri edilului!

Edilul a vizitat inclusiv Centrul Social unde a fost organizat centrul de vaccinare anti-COVID-19. Cu această ocazie, el a surprins în cel mai frumos mod posibil și doamnele venite din București sau din alte localități pentru administrarea dozelor de vaccin.

“Gestul domnului primar este unul deosebit, pentru care îi mulțumim din inimă. Chiar am simțit că s-a gândit cu drag la femeile din localitatea sa, și nu numai, și acest lucru nu poate decât să mă bucure. Mi-a transmis sentimentul că femeile chiar sunt foarte importante pentru dânsul. Sper să fie aproape de ele și de ­nevoile lor, întotdeauna”, ne-a spus o doamnă care a preciat cu laude gestul primarului de la Clinceni, deși era venită la vaccin tocmai din Capitală.