Astrologii susțin că modul în care murim este scris în stele. Momentul nașterii noastre relevă destinul, personalitatea, problemele de sănătate și, posibil, modul în care vom părăsi această lume. Ce sfârșit rezervă astrele fiecărui nativ în parte?

 

Cei născuți luni – mor în circumstanțe dubioase

Luna influențează finalul vieții celor care au venit pe lume într-o zi de luni. Aceasta predispune la accidente medicamentoase, experimente de substanțe, boli ciudate, necunoscute, care se tratează foarte greu. Se pare că nativii acestei zile își găsesc sfârșitul în circumstanțe dubioase, cauzele morții fiind elucidate tardiv.

 

Cei născuți marți – mor în accidente rutiere

Marte, astrul care coordonează sfârșitul acestor nativi, le aduce o moarte fulgerătoare, fără suferințe. Cel mai probabil, prin accidente rutiere sau incidente create de violență, neatenție sau teribilism. În timpul vieții, ei sunt predispuși la boli ale sângelui, dureri musculare, răni dobândite în urma unor tăieturi.

 

Cei născuți miercuri – mor prin cădere de la înălțime

Nativii zilei de miercuri adoră să trăiască viața la intensitate maximă. Iar Mercur, planeta care îi însoțește în întreaga călătorie prin viață, le pregătește un sfârșit neașteptat. De cele mai multe ori, aceștia mor prin cădere de la înălțime, în accidente aviatice, în urma explorării unor drumuri periculoase sau a desfășurării unor sporturi la înălțime. Tensiunea arterială și incapacitatea respiratorie sunt problemele care le tulbură sănătatea, în timpul vieții.

Cei născuți joi – mor de boli incurabile

Jupiter aduce nativilor zilei o moarte naturală. În cazul lor, sfârșitul este previzibil și, probabil, grăbit de diverse tipuri de cancere și alte boli care, aparent tratabile, nu se vindecă. Planeta care-i guvernează le induce acestor oameni un optimism aparte, chiar și la finalul vieții.

 

Cei născuți vineri – mor în somn

Guvernați de Venus, cei născuți vinerea au parte de cea mai ușoară moarte. Ei își vor găsi sfârșitul în liniște și fără dureri. Venus predispune la anemie, diabet, tulburări de vedere, sexuale și o moarte în timpul somnului.

Cei născuți sâmbătă – mor chinuiți de boli de lungă durată

Cei care au venit pe lume sâmbăta, se pare, că vor avea parte de o moarte care se instalează lent, în urma unor boli grele. Saturn este planeta longevității, ceea ce înseamnă că nativii acestei zile trăiesc cel mai mult, dar vor avea și de îndurat suferințe groaznice. În fază negativă, această planetă va duce la apariția crizelor cardiovasculare și a paraliziilor.

 

Cei născuți duminica – mor arși în foc

 

Soarele, planeta asociată focului și luminii, coordonează viața și momentul morții persoanelor născute duminica. Asta înseamnă că aceste persoane pot ajunge în situația de a suferi accidente legate de foc, curent electric sau explozii, care le vor aduce sfârșitul.