Vineri, 12 iunie, pe terenul de sport al modernului Campus Școlar „Aletheea“, din București elevii sportivi din Ilfov au comemorat memoria prof. Ion Vișoiu, din Chitila. Numele său e purtat astăzi de Școala gimnazială, din localitate.

Complexul școlar „Aletheea“ e un așezământ dotat cu spații și confort de studiu, conforme cu exigențele timpurilor actuale. El a fost dat în folosință anul trecut, în septembrie. Aici învață, la cursurile gimnaziale, copii, în majoritatea lor, din orașele și comunele ilfovene Chitila, Mogoșoaia, Corbeanca, Buftea.

La inițiativa prof. Marian Gîrleanu – președinte al Asociației Școlare Sportive Chitila, mai multe cadre didactice și elevi au organizat competiții sportive de oină și fotbal, într-un memorial dedicat celui care a fost prof. Ion Vișoiu. Au participat aproximativ 60 de elevi ai școlilor din Chitila, Buftea și Aletheea. În organizarea  acestui eveniment, ei au primit sprijinul DJST Ilfov, prin directorul Horia Ion și Cons­tantin Fânaru, consilier al departamentului sport,  instituție care a contribuit cu premii, diplome și medalii pentru competitori. Mulțumiri, tuturor!

Un gest minunat de viață și aducere aminte pentru dascălul care i-a îndrumat pe elevi.