Dependenţii de cafea au reuşit să creeze diverse combinaţii ingenioase de-a lungul anilor – cafeaua meringue, cafeaua cu unt şi chiar o variaţie de cafea cu ciuperci – dar iată, că printre acestea şi-a găsit locul un nou trend: espressotonic.

Încercând să-şi resusciteze dependenţa de cofeină, radicalii au decis să adauge apă tonică în ecuaţie, precizează mediafax.

Combinaţia poate fi deja găsită în meniurile cafenelelor din Tokyo, Melbourne, Sockholm sau Berlin, în timp ce hashtag-ul #espressotonic se găseşte pe aproape fiecare cont de Instagram.

Este o combinaţie care pare cam neferictă, din cauza gustului amar al celor două băuturi, dar entuziaştii nu se lasă. Potrivit lor, e cea mai cool chestie de băut acum.

Unele peroane merg atât de departe încât îşi creează propriile versiuni ale băuturii adăugând în ceaşcă diverse condimente precum mentă, rozmarin, coajă de portocală sau cireşe.