Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3 au organizat evenimentul “Flori pentru mama”, ediția a III-a, spectacol pregătit de copiii înscriși în programul Pepiniera de Talente și dedicat mamelor!

Pe 5 martie, la Școala de Muzică nr. 5, două sute de mici talentați au susținut momente artistice de canto, poezie, teatru, dans, gimnastică ritmică, balet, pian, chitară și vioară, pe care le-au pregătit, împreună cu instructorii lor, special pentru acest eveniment.

La parter a fost amenajată expoziția cu lucrările și mărțișoarele micuților înscriși la Atelierele de Arte plastice, Scriere Creativă, Icoane pe sticlă, Mozaic și Mâini măiestre.

În Progamul socio-educativ Pepiniera cu talente, care se desfășoară în 34 de unități de învățămât de pe raza Sectorului 3, sunt implicați 80 de instructori care antrenează aproape 8.000 de cursanți.

Pepiniera de talente este un program al Primăriei Sectorului 3, derulat prin Centrul Cultural Casa Artelor, condus de Alice Barb, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Sector 3.

Articol apărut în nr. 342 al Jurnalului de Ilfov