În 1998, frații Parfene, Vlad și Ovidiu, împreună cu tatăl lor, fostul administrator al luciului de apă de la Tâncăbești, se hotăresc să investească în amenajarea celor două lacuri care alcătuiesc balta din localitate. Au cumpărat teren pe malul bălții unde au construit un restaurant și un motel și au concesionat cele 130 de hectare ale celor două lacuri. Prin muncă asiduă, pasiune și entuziasm, cei doi au reușit să transforme balta într-un rai al pescarilor, în prezent aceasta fiind cotată printre primele 10 din lume în ceea ce privește condițiile de pescuit și mărimea capturilor. Astfel s-au pus bazele actualului complex, cunoscut la nivel mondial, care poartă numele de Two Lakes Two Brothers.

Pasionați de pescuit, frații Parfene au început să organizeze numeroase con­cursuri, ajungând în prezent la 23 de astfel de evenimente pe an, multe cu participare internațională. Din anul 2011, cei doi s-au hotărât să organizeze și un concurs cu scopuri caritabile, pentru a ajuta la rezolvarea unor cazuri sociale din localitățile ilfove-ne. În acest scop, au inițiat competiția numită „Help for Children”. La această întrecere, de tipul „catch and re­lease”, participă 30 de echipe din țară și din străinătate. Taxa de participare este de 600 de lei, întreaga sumă colectată fiind destinată copiilor cu probleme grave de sănătate. Totodată, participanții pot face și alte donații. Până anul acesta s-au desfășurat pa­tru ediții, ultima având loc între 1-3 mai. Ținta acestei acțiuni caritabile a fost rezolvarea problemelor a trei copii din comuna Sna-gov. Cazurile au fost semnalate de fostul viceprimar al localității, Vasile Mitoi.

Elena Alexandra Io­niță, de 14 ani are o mal­formație a gurii, cunoscută popular ca „gură de iepure”. Ea a primit din partea organizatorilor suma de 5000 de lei, pentru a fi operată. Alt caz este cel al lui Florin Balaban, născut în 1990,  diagnosticat cu hidrocefalie gr. I și retard psihic, care a trebuit să fie operat de un chist tumo-ral mandibular. Florin a primit și el, din partea fraților Parfene, 5000 de lei. Cel de al treilea caz este cel al Sarei Matilda Ștefan, în ­vârstă de 2 ani, bolnavă de histiocitoză X (cu celule Langerhans), o boală care se manifestă prin proliferarea necontrolată a unor leucocite, numite histiocite, la nivel osos. Aceasta duce cu timpul la distrugerea masei osoase a pacientului. Cazul micuței Sara a fost mediatizat și la televiziune, ea aflându-se în prezent în Italia împreună cu părinții săi, care vor primi de la participanții la concursul „Help for Children” suma de 3000 de lei.

Toate acestea nu fac decât să demonstreze încă o dată, că frații Vlad și Ovidiu Parfene au o inimă mare și sunt întotdeauna alături de semenii lor aflați în suferință.

Următoarea com­pe­ti­ție cu același scop va avea loc în perioada 13-15 iulie și va fi destinată intrajutorării unui copil din Periș.