Ministrul Sportului, într-o altă competiție importantă a vieții sale

Secondată de către premierul Victor Ponta, dar și de reprezentanți marcanți ai PSD, ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, și-a depus, pe 5 mai a.c., la sediul Biroului Electoral Județean Ilfov, candidatura pentru Camera Deputaților, în Colegiul 4 Ilfov.

Imediat după semnarea documentelor necesare înregistrării candidaturii Gabrielei Szabo, preşedintele PSD, Victor Ponta și-a exprimat convingerea că toate partidele politice și toți alegătorii din Colegiul 4 – o vor susține pe Gabriela Szabo, ea nefiind, în acest caz, ”doar candidatul PSD-ului, al PC-ului sau al UNPR-ului, ci candidatul tuturor, o mare valoare a României, o voce importantă care se poate implica și politic pentru a influența deciziile care se iau în țară”. ”Cred că este deja un ministru extrem de bun care face cinste României şi va fi un parlamentar care va face cinste României şi îi va reprezenta pe toţi cetăţenii din colegiul său“, a spus Victor Ponta.

La rândul său, Gabriela Szabo a mulţumit premierului pentru prezența la eveniment (apreciat de către sportivă, drept ”o altă competiție foarte importantă din viața mea”) și pentru susținere și a arătat că îşi doreşte să ducă responsabilitatea funcţiei de ministru şi în Parlament. ”Cum am mai spus deja – acum câteva luni – am primit o funcție responsabilă. Vreau să o duc în Parlamentul României și am încredere în mine că pot!”, a spus candidatul Gabriela Szabo.

Menționăm că, ministrul Tineretului şi Sportului va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai 2014.