Unii dintre cei mai ga­lonați  pescari sportivi din lume împreună cu pescarii sportivi  de top din România  s-au în­trecut timp de cinci zile, pe pista de competiții Lacul Tâncăbești 1, de la Complexul  Two ­Lakes Two Brothers Tâncăbeşti. Printre aceștia nu au lipsit greii de anul trecut: Frank Warwik, Jason Cann, Tata Nițu, Radu Morar, Vlad Parfene, Acs Joszef, Iohann Kraus, Silvain Remeter și Paula Ionescu, Victor Oană, căștigătorul primei ediții din 2011 – Cristi Rudeanu în echipă acum cu Gabi Tomulescu și Bogdan Guguianu, Popa Gabriel, Dani Dan, George Slave, George Tite, Raphael Postu, David Nicu, Zvonko, inimosul Radu Bădică, Mircea Gheran, Cornel Iacob și Robert Ceauș, Sorin Ionescu, Costel Stănilă, Dragoș Sincă, Sorin Podaru, dar și pentru prima dată în România la Tâncăbești a titratului mondial Rob Hughes, sau a simpati­cei americance Larisa Switlyk, din România Barta Dana, iar din Roma,  un club întreg înfrățit cu lacurile Tâncăbești – Big Carp Team Roma – Italy, au avut reprezentanți în competiție prin: Giorgio Napolini, Ivano Morelli, Sorin Gabor, din Iordania – Hamude Enizan, din Ungaria – Attila Csakany, Szalay Arpi, Remus Lenghel, Kullar Balasz.       

Organizată de Meet Carp Company (Andrei Popescu-Toto împre­ună cu Ciprian Ene – CPK), având suportul media profesionist al postului de pescuit și vânătoare PV-TV România, fraţii Vlad şi Ovidiu Parfene au pus la dispoziție participanților una dintre cele mai bune bălți de pescuit din țară și nu numai – Lacul Tâncăbești 1, lac aflat în­tr-o zonă a Ilfovului cu un peisaj mirific, în Comuna Tâncăbești, o zonă  foarte liniştită şi nepoluată, unde competiţia Meet Carp Romanian Awards – Gala Crapului Românesc,  aflată la ediția a doua–2012,  a reuşit să strângă şi de această dată, participanți de top din 11 ţări ale lumii, de pe patru continente: Europa, America, Asia și Africa. Nu mai puţin de 28 de echipe formate din cei mai buni pescari sportivi de crap ai lumii și din țară au participat în perioada 6 – 10 august, la cea de-a doua ediţie ­Meet Carp Romanian Awards 2012, competiţia cea mai galonată din calendarul competițional anual al Complexului Two Lakes Two Brothers Tâncăbești, competiție în care să concurezi cu pescarii de top ai lumii este un privilegiu și o onoare. Cum era de aşteptat, fraţii Vlad şi Ovidiu Parfene, proprie­tarii bălţii de la Tâncăbeşti împreună cu organizatorul oficial, au făcut totul ca pescarii concurenți să aibe doar grija în a-şi etala cu măiestrie pasiunea pentru pescuitul sportiv și a da totul în această competiție a mândriilor și a orgoliilor. Fiecare echipă a fost formată din câte trei concurenţi, iar pentru clasament s-au luat în calcul doar cei mai mari 5 pești (crap co-mun, salontă, crap piele) capturați de fiecare echipă. Ediţia 2012 a reunit pescari din Statele Unite ale Americii, Anglia, România, Serbia, Franţa, Iordania, Liban, Sudan, Germania, Ungaria și Italia. 

Premiul pentru Locul 1 – 10.000 E, Captura Competitței – 5.000 E

Cinci zile de pescuit pe pista de competiții Tâncăbești 1 a Comple­xului Two Lakes Two Bro­thers, cu echipament profesionist, le-a adus celor mai iscusiţi partici-panţi, premii importante în funcţie de capturi. Taxa de participare a fost în valoare de 1.200 de euro. Cele mai impresionante capturi le-au adus concurenților premii oferite de sponsori, cupe, diplome şi sume consistente. Au existat două premii extrem de importante, unul în valoare de 10.000 de euro pentru locul 1 şi celălalt, de 5.000 de euro pentru cel mai mare pește – Captura Competiției. „A fost o competiţie grea, dar fantastică, antrenantă. Totul a fost fantastic. Clasamentul s-a schimbat aproape zilnic. Pe lac am avut şi trei reprezentante ale sexului frumos, una dintre ele împlinind 30 de ani chiar aici, în timpul competiţiei. Desigur, cu acest prilej i-am pregătit o petrecere surpriză. Lăsând la o parte micile peripeţii, nume grele în pescuitul crapului internaţional au fost prezente zi şi noapte pe baltă”, ne-a spus Vlad Parfene, de-a dreptul încântat, dar copleşit de emoţiile fireşti dinaintea clasamentului final. 

Festivitatea de ­premiere a Meet Carp Romanian Awards 2012

Prin conducătorul ce­remoniei atât al festivității de deschidere cât și al fes­tivității de premiere, Andrei Vlădeanu împreună cu Ovidiu Parfene, vineri, 10 august, în ju-rul orei 20:00, după ce au fost cântăriți toți peștii, fericiții pescari care s au putut lăuda cu cele mai impresionante capturi şi au primit premiile. Într o atmosferă incendi-ară, în prezenţa unor importante personalităţi din Ilfov şi nu numai, fericiţii câştigători, au ridicat deasupra capului cupele de câștigători ai acestei prestigioase competiții sportive, într-o ploaie de confetti, și pe muzica legendarului Freddie Mercury /Queen – „We are the Champions” .

Iată sportivii care au prins cei mai mari pești

Cei mai mari 5 peşti: 74,95 kg

Media: 15 kg 

Câştigătorii marelui premiu de 10.000 de euro, plus cupe şi diplome:

Kraus Iohann/România  – „Vreau să mulţumesc acestor oameni deosebiţi. Aici avem cel mai minunat lac de pescuit din ţară. Pescuitul este viaţa mea şi vreau să feli-cit toate echipele!”

Sorin Stănculescu/România 

Mihai Mladovici / Răzvan Marinescu /România

Cel mai mare peşte – Captura Competiției: 17,75 kg 

Câştigătorii premiului de 5.000 de euro şi ai trofeelor sub formă de crap, plus diplome  

Mădălin Olariu /România

Laurenţiu Serghe /România

Dan Marinescu /România


Locul 2 – câştigătorii au primit cupe plus diplome şi premii din partea sponsorilor și a revenit echipei:

Aly Motaz Nabil / Sudan

Adel Abbara / Liban

Răzvan Manițiu/ România

Locul 3 – câştigătorii au primit cupe plus diplome şi premii din partea sponsorilor

Vlad Parfene/România  – „Pescuiesc cu plăcere orice fel de peşte. Mottoul meu este:  Pescuiesc, deci exist!”

Radu Iscru 

Ionuţ Voicu. 

Ovidiu Parfene: „A fost un concurs greu, fără peripeţii din punct de vedere meteorologic. Mulţumim în mod deosebit oficialilor, îi aşteptăm cu drag de fiecare dată şi le doresc tuturor pescarilor „Fir întins” mai departe!” 

Festivitatea de premiere s-a închis vineri seară, în aplauzele zecilor de invitaţi cu un concert ­live tip Best of Proconsul susţinut de îndrăgitul artist Bodo şi trupa sa. Împătimiţi ai pescuitului, Bodo şi colegii săi de trupă au încins atmosfera cu melodiile lor captivante. Evenimentul s-a încheiat cu focuri de artificii spectaculoase de pe celălalt mal al lacului pe care este amplasată Terasa Complexului Two Lakes Two Brothers Tâncăbești.