Simți nevoia să te relaxezi dar sănătatea ți se deteriorează? Ți-ar prinde bine o vacanță petrecută într-una din stațiunile balneoclimaterice de pe meleagurile autohtone.

Indiferent pentru care dintre ele optezi, te poți bucura de un cadru natural liniștit, odihnitor, dar și de cele mai eficiente tratamente de recuperare pentru afecțiunile care-ți mistuie trupul. 

Nouă zile de relaxare și terapie te costă 830 de lei  

Hotelierii vin cu oferte tentante în această perioadă a anului. În Amara, Băile Herculane, Băile Tușnad, Băile Olănești și Brașov, tarifele la cazare incluzând și o gamă vastă de terapii de recuperare sunt reduse considerabil. Nouă nopți de cazare în unități de două sau trei stele, două proceduri de tratament pe zi timp de șapte zile, mic dejun și o consultație medicală costă 830 de lei. Camera în care vei fi cazat este dotată cu baie proprie, minibar, televizor, telefon, aer condiționat, wireless și are balcon și terapia de care ai atâta nevoie. Tratamentul îl vei efectua în baza proprie de tratament și constă în: masaj, reflexoterapie, aerosoli, parafină, ionizări, curenți gal­vanici și ultrasunete. Oferta este valabilă până la data de 23 decembrie. Rezervările se fac prin agențiile de turism incluse în programul “O săptămână de refacere”.