Bați din ușă în ușă ca să-ți găsești un loc de muncă și nimeni nu-ți deschide? Nu dispera! Pe 25 și 26 octombrie, zeci de agenți economici din diverse domenii de activitate se reunesc la cel mai important târg de carieră pentru tineri. Pregătește-ți CV-ul și vino la Sala Palatului din București să prinzi un post bun! Intrarea  este gratuită. 

Peste 90 de firme caută să angajeze studenți și tineri care au absolvit cursurile unor facultăți. Vineri și sâmbătă, respectiv, în zilele de 25 și 26 octombrie, reprezentanți ai celor mai importante companii care activează pe piața muncii vin la „Angajatori de Top” să recruteze absolvenți. La cea de-a 15-a ediție a celui mai important târg de carieră din România, sute de posturi vacante își așteaptă ocupanții. Tot ce trebuie să faci este să-ți pui la punct CV-ul, să-l tipărești în o sută de exemplare și să-l susții cât mai bine posibil atunci când te vei afla față-n față cu potențialul angajator. Târgul de la finele săptămânii este al doilea eveniment de acest gen din an. Ediția trecută, care a avut loc în primăvară, a strâns peste 15.000 de tineri vizitatori. Mulți dintre ei lucrează acum în companii renumite și au șanse reale de promovare și dezvoltare în carieră. 

În ce domenii îți poți găsi de lucru? 

Firmele participante pun la dispoziția tinerilor interesați posturi vacante în cele mai căutate domenii de activitate. La târg vor fi prezente companii lider de piață din cele mai importante industrii din România. Dacă te specializezi, sau ești deja instruit, îți vei găsi de lucru în domeniile: 

 IT&C  Consultanță  Financiar-Banking  Inginerie  Farma  Me­dicină  Marke­ting  Resurse umane  ­Retail  Audit și Con­­sultanță. 

Microsoft, JTI, HP, Oracle, BRD, Xerox, McDonald’s și Loreal sunt doar câteva dintre marile companii care caută să angajeze tineri aflați la început de carieră. 

Ce-ți mai oferă angajatorul? 

“La McDonald’s nimeni nu este un simplu angajat. McDonald’s este angajatorul care stimulează studiul, performanța, dez­voltarea profesională și personală și munca în echipă. În egală măsură, recunoaștem contribuțiile individuale și avem încre­dere în cei care demonstrează astfel de aptitudini”, spune Daniel Boa­­je, director general, McDonald’s România.

Nu plătești intrarea

Evenimentul se desfă­șoară în zilele de vineri și sâmbătă, în incinta Sălii Palatului, în intervalul orar 10:00 – 17:00. Intrarea este gratuită și se face în baza CV-ului. Târgul de cariere se va organiza și în zilele de 8 și 9 noiembrie, la Iași.