Berbec 21.03 – 20.04  
Dragoste: Chiar dacă ai încerca să renunţi la anumite principii, tot nu vei obţine foarte multe pentru că ceea ce cauţi tu este idealul. Bani şi Carieră: Cumpătarea ar fi foarte bună deoarece cheltuielile vor lua amploare. Sănătate: Astăzi va fi o zi bună pentru curățenie.   
Taur 21.04 – 21.05 
Dragoste: Eşti preocupat de probleme personale şi ai tendinţa să neglijezi relaţiile sentimentale. Bani şi Carieră: «Nu lăsa timpul să treacă!» şi bate «fierul cât e cald!» – tot ce ţi-ai propus e la îndemână dar insistă în planurile tale. Sănătate: Entuziasmul tău este mai puternic ca niciodată.
Gemeni  22.05 – 21.06 
Dragoste: Relaţia de cuplu are nevoie de tine şi se pare că tu nu eşti disponibil. Bani şi Carieră: Te enervezi pentru că nu reuşeşti să te înţelegi cu un partener de afaceri. Sănătate: În acest moment eşti înconjurat de foarte mulţi oameni, încât te poţi simţi şi puţin claustrofob.
Rac 22.06 – 22.07  
Dragoste: Viaţa partenerului va fi domeniu de interes astăzi. Încearcă totuşi să acţionezi cu diplomaţi. Bani şi Carieră: Energia pe care o depui în munca pe care o prestezi îţi va aduce recunoşterea sau poate chiar avansarea. Sănătate: Poţi deveni foarte emoţional şi cam agresiv astăzi.
Leu 23.07 – 22.08 
Dragoste: Vei fi mai sentimental, pentru că te simţi cu adevărat îndrăgostit/ă. Bani şi Carieră: Se pare că trăieşti numai pentru bani. Nu că este un lucru rău, dar nu toate se reduc la bani. Sănătate: Te bucuri să lucrezi cu orice ţine de psihologie – părţi ascunse, vulnerabile, sensibile. 
Fecioară 23.08 – 21.09 
Dragoste: Deşi au existat disensiuni, se pare că primeşti totuşi dovezi de dragoste care te vor arunca în braţele fericii. Bani si Cariera: Nu reuşeşti să te concentrezi asupra carierei şi asta pentru că ai cu totul şi cu totul alte activităţi. Sănătate: După-amiază ai putea face câteva activităţi sportive. 
Balanța 22.09 – 22.10 
Dragoste: O cină relaxantă cu partenerul este tot ce-ţi trebuie. Pregătiţi meniul şi gătiţi împreună. Bani şi Carieră: Reuşeşti să găseşti o sursă neaşteptată de finan-ţare care te scoate din impasul de moment. Sănătate: Este un moment bun să te gândeşti la ce este important şi valoros în timp.   
Scorpion 23.10 – 21.11 
Dragoste: Îţi faci griji pentru familia ta şi îţi doreşti să petreci mai mult timp cu ei. Bani şi Carieră: În realizarea proiectelor este bine să nu laşi deoparte pe oricine te-ar putea ajuta. Sănătate: Ai viziuni şi idei legate de natura ta spirituală. ­Simţi că realitatea este aşa cum ai visat să fie.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Dragoste: Eşti foarte fericit în relaţia pe care o ai cu partenerul, aşa că roagă-l să te însoţească în drumurile tale. Bani şi Carieră: O afacere pe care o demarezi va fi rentabilă şi îţi va aduce avantaje materiale. Sănătate: Fă-ţi timp în această după-amiază pentru a te relaxa. 
Capricorn 21.12 – 19.01
Dragoste: Eşti într-o dispoziţie filosofică şi interesat de marile mistere ale universului. Bani şi Carieră: Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi aceas-tă situaţie te aduce în culmea disperării. Sănătate: Preocupă-te de sănătatea ta, de nutriţie, exerciţii, odihnă, joacă.   
Vărsător 20.01 – 18.02
Dragoste: Spiritul tău independent l-a atras atât pe partener, cât şi pe prietenii tăi, aşa că nu te schimba acum. Bani şi Carieră: Este o perioadă favorabilă rezolvării proiectelor, îţi va fi uşor să găseşti soluţii. Sănătate: E greu să-ţi spună cineva să te relaxezi, dar odihna este absolut necesară. 
Pești 19.02 – 20.03
Dragoste: Dragostea e în mintea ta astăzi şi aşa va rămâne toată săptămâna. Vei discuta despre partener cu oricine e dispus să asculte. Bani şi Carieră: Nu ai inspi-raţie şi asta nu poate decât să te obosească. Sănătate: Eşti într-o stare de gândire profundă. Încearcă să ţii pasul cu ceilalţi.