Berbec 21.03 – 20.04  
Săptămâna începe cu energie, pe care o poți folo și pentru a face ceva drăguț pentru cineva. Universul îți va recunoaște eforturile, iar miercuri și joi totul va fi mai clar pentru tine. Va fi cu siguranță o săptămână bună pentru ceva schimbări la locul de muncă.
Taur 21.04 – 21.05 
„Toți pentru unul și unul pentru toți!” trebuie să fie motto-ul tău din această săptămână. Înconjoară-te de câteva persoane preferate sau poate doar de cineva anu-me, și vor rămâne foarte puține lucruri pe care să nu le poți face. Păs­trează-ți energia pentru sfârșitul săptămânii.
Gemeni  22.05 – 21.06 
Visezi la o schimbare la începutul acestei săptămâni, dar nu este timpul pentru a lua măsuri. Dacă vrei să faci o mutare, trebuie să fie una definită. Familia și priete-nii adoră să te aibă prin preajmă, să te audă vorbind. Trebuie să hotă­răști cum și cu cine vrei să-ți petreci timpul. 
Rac 22.06 – 22.07  
Săptămâna începe bine, cu o potrivire în toate a lucrurilor. Lasă improvizația pentru alții, pentru că tu ai felul tău de a comunica și de a crea legături cu ceilalți. Un-deva pe la mijlocul săptămânii trebuie să fii conștientă de faptul că lucrurile (și chiar și oamenii) nu sunt ceea ce par.
Leu 23.07 – 22.08 
Fii atent la factorul dramă la începutul acestei săptămâni, atât în ceea ce te privește pe tine cât și pe cei din jur! Fii tu cel care dezamorsează un conflict și privește lucrurile dintr-o perspectivă mai blândă. Miercuri și joi vei fi cel mai fericit, pentru ca ești atras de cineva nou. 
   Fecioară 23.08 – 21.09 
Începutul săptămânii pare un moment firesc pentru a începe ceva nou, dar stelele sugerează să mai aștepți putin. Energia care este centrată pe idealuri te ajută să pui în ordine ceea ce se întâmplăîn jurul tău și ceea ce îți dorești de la sistemul tău de valori. 
  Balanța 22.09 – 22.10 
La începutul săptămânii ești un Cupidon înnăscut. Este mai ușor să-i ajuți pe ceilalți cu problemele lor decât să te descurci cu propriile tale probleme, dar tocmai evi-tarea aduce probleme reale. Concentrează-ți atenția asupra familiei tale!    
Scorpion 23.10 – 21.11 
Explorarea opțiunilor la începutul acestei săptămâni îți dezvăluie tot felul de lucruri care nu au fost luate în considerare încă. Oricine altcineva ar fi confuz, dar pentru tine, este doar un nou tărâm în care trebuie să te descurci. La sfârșitul săptămânii vei avea parte de o provocare.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Vei începe săptămâna într-un ritm mai lent, dar odată ce începi vei menține un ritm constant. Dă startul cu un mic exercițiu, în caz contrar vei pierde timp prețios cu introducerea. Planifică-ți o întâlnire sau o zi pentru distracție cu prietenii undeva pe la mijlocul săptămânii.
Capricorn 21.12 – 19.01
La începutul săptămânii astrele îți trimit noi moduri de a te conecta cu alte persoane, sau chiar cu cineva anume, doar dacă ești dispusă să le adopți! Dacă ceva te îngrijorează zilele acestea, te va ajuta cu adevărat să împărtășești grijile tale cu cineva.
Vărsător 20.01 – 18.02
În această săptămână încearcă să fii mai practică sau cel puțin lasă-te condusă de un coleg sau un prieten pragmatic. Din moment ce ai elementele de bază, lucruri-le vor decurge mai ușor toată săptămâna. Explorează noi și fascinante direcții de acțiune.
Pești 19.02 – 20.03
Mergi înainte cu planurile tale și săptămâna aceasta, deoarece energia nu îți va lipsi. Este mai usor să pui în aplicare modificările pe care dorești să le faci, zilele acestea, mai ales pentru că acestea implică lucruri mai bune și pentru alții. Totusi, o doză de scepticism este sănătoasă.