Berbec 21.03 – 20.04   

Câteva activități legate de locul de muncă devin epuizante și în weekend. Oricât de motivat ați fi acum, nu veți reuși să vă împărțiți între serviciu și familie. O stare de frustrare intervine în viața de cuplu și din cauza unor prieteni care vor să vă îndrume spre realizările despre care tocmai ați discutat.

Taur 21.04 – 21.05  

O stare de neliniște pe un fond tensionat nu poate decât să vă pună în mișcare spre binele dvs. Deși de obicei vă urniți greu, acum însă, veți găsi drumul și „flacăra” care să vă ghideze pașii în următoarea perioadă. Unele vești bune sunt pe drum, dar nu prea este de încredere vestitorul.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Rezolvați ceva important, dar trebuie să faceți câțiva pași mai riscanți. Sunt favorizate negocierile de orice natură, ceea ce va influența în bine situația financiară. Vă gândiți să faceți cheltuieli pentru renovarea sau decorarea ­casei. 

Rac 22.06 – 22.07   

Jucați pe mai multe fronturi, până când vă încurcați în vorbe. Atenție, să nu vă încurcați și în fapte; așa se întâmplă când una spuneți și alta faceți. La serviciu apar tot felul de disensiuni, pe când în familie e rost de ceva sărbători, aniversări. În orice caz, dvs. sunteți undeva pe drum… 

Leu 23.07 – 22.08  

Se spune că atunci când Leii se simt bine, sunt o comoară pentru cei din jur. Nici acum nu este alt­fel. Harnici, binevoitori, darnici cu cei apropiați, reușiți să vă înconjurați de un anturaj select și productiv. Numai că apare tentația de a tulbura lucrurile tocmai când să culegeți laurii. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Nu vă agățați de un trecut tulbure. Fiți mai inovator sub toate aspectele. Dacă vi se oferă un post sau dacă primiti alte atribuții, priviți-le ca pe niște daruri unice. Ideile partenerului nu sunt de neglijat, dar deciziile dvs. pot fi mai inspirate. Nu vă trebuie decât tact. 

Balanța 22.09 – 22.10  

După o perioadă agitată, dar benefică, viața intră pe un făgaș liniștit. Trebuie să vă obișnuiți cu binele obținut și să vă adaptați noii condiții sociale cucerite. Frustră-rile nu vă ocolesc, anturajul nemaifiind același. Vă gândiți să vă specializați în­tr un domeniu de prestigiu.

Scorpion 23.10 – 21.11  

Ar trebui să vă bucurați de roadele muncii dvs., dar nu reușiți, pentru că mereu apare câte o provocare. Fie pe parte profesională, fie pe parte bănească, nu vreți să ratați nimic. Sun­teți ambițioși, neobosiți, cu o mare dorință de epatare. Dar apar unele stricăciuni în casă.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Accentul cade pe familie, pe care reușiți s-o reuniți pentru a sărbători un mic succes al dvs. Vă veți bucura împreună, dar aveți parte și de reproșuri, mai ales de la cei tineri. Munca de rutină face să vă scadă randamentul și nu mai aveți motivația necesară unui efort în plus.  

Capricorn 21.12 – 19.01 

Puteți fi tras de limbă de unii, poate „îmbătat” de alții, pentru a se afla marele secret. Vă complicați cu o lume învățată să mintă și să se ascundă. Aveți însă talentul de a limpezi lucrurile înainte de a vă lăsa prins în capcană. Sunteți tentat să abandonați un proiect profesional.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Apare un important eveniment de familie pe care ar fi bine să-l onorați. Este o ocazie de a reface unele legături rupte cu ceva vreme în urmă, ajutând la instalarea armoniei. Cei în vârstă trec mai greu perioada, deoarece nu reușesc să „gestioneze” sentimentele de vinovăție. 

Pești 19.02 – 20.03 

Vreți să fiți mereu în centrul atenției, dar și ca anturajul să vă împărtășească opiniile. Aveți oportunități să vă satisfaceți aceste ambiții, dar nu vă va ajuta prea mult. Treburile gos­podărești devin presante și va trebui să vă detașati de serviciu câteva zile.