Berbec 21.03 – 20.04   

Pentru nativii din Berbec această predispoziţie astrală este obositoare şi mult prea solicitantă, prea multă apă, prea multe elemente care ţin de sensibilitate, emotivitate, poate chiar inactivitate. Din această perspectivă, Berbec care de multe ori poate să le pară o fiinţă agitată. 

Taur 21.04 – 21.05  

O perioadă interesantă şi provocatoare pe tot ceea ce ţine de dialoguri, schimburi de idei, mici relaţii personale cum ar fi: vecinătăţile, cunoştintele ocazionale sau relaţiile cu fraţii. La capitolul dialog lucrurile nu stau armonic pentru că Mercur nu le permite să vorbească corect.     

Gemeni 22.05 – 21.06  

Se construiesc o serie de relaţii de muncă, de autoritate profesională, de viaţă socială, de imagine într-o determinare strânsă cu banii, banii pot să vină din funcţie, dar dacă dispare funcţia dispar şi banii, banii provin şi dintr-o activitate cotidiană remunerata. 

Rac 22.06 – 22.07   

Mercur rămâne în continuare retrograd şi îi face pe nativi să trăiască foarte mult în registrul amintirilor întoarcerea în timp, rememorarea, analiza, rumegarea cum se cheamă în psihiatrie – aceluiaşi şi aceluiaşi subiect nu este de natură nici mai liniştit nici mai fericiţi.  

Leu 23.07 – 22.08  

Planeta Venus susţine personalitatea Leilor – de obicei o personalitate puternică, dar uneori mai împinge şi spre exagerări cum ar fii: infatuarea, orgoliului, vanitatea, mândria sau laudă de sine. Altfel însă planeta Venus în plan personal poate să aducă îmbunătăţire a stării de sănătate.  

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Se pun mai multe premise unele ar fi ca nativii din Fecioară încep să îşi dovedească duşmanii, să îi demaşte, să îi descopere, să îi identifice, să le controleze acţiunile, să le blocheze în proporţii diferite efectele unor gesturi menite să îi scoată de pe piaţa concurenţei.   

Balanța 22.09 – 22.10  

Sunt de luat în calcul elementele care privesc familia şi patrimoniu, relaţiile de căsătorie sau toate tipurile de contracte şi ridicarea în rang ori felul în care se afirmă şi trec prin viaţă. Balanțele au un sentiment de ne aderare la toate aceste provocări. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Relaţiile per ansamblu cu planetele din Rac şi Peşti ceea ce permite acestui zodii să primească o serie de influxuri pozitive, favorabile sau necesare lor chiar dacă nu sunt neapărat elemente de mare bucurie sunt necesare pentru a depăşi o etapă dificilă din viaţa lor.   

Săgetator 22.11 – 20.12  

Se deblochează o serie de posibilităţi, de a dialoga, de a negocia ori de a semna un contract, faptul că este seara nu înseamnă că unii oameni nu pot cădea la pace şi toate argumentele ridicate de un Săgetător să fie acceptată de partea cealaltă care intră în acest discuţii.  

Capricorn 21.12 – 19.01 

Se creează premisele unor tensiune interioare dar şi al unor conflicte exterioare fie cu soţul, cu soţia, cu partenerul de afaceri, cu colaboratorii, cu o serie de persoane între care s-au realizat nişte relaţii complicate prin reclamaţii, bănuieli care trebuie să se explice.   

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vărsătorii se simt deranjaţi de excesul de vibraţie al elementului Apa instalat echilibrul hărţii astrale al săptămânii viitoare, sunt deranjaţi de aceste provocări, fie ele şi delicate către subiectivism, către individualitate, catre visare, către emoţie, către interioritate.   

Pești 19.02 – 20.03 

Pestii reacţionează bizar şi paradoxal pentru cel ce priveşte din afară felul în care reacţionează ori primeşte veştile şi evenimentele acest personaj. Pentru astrolog nu este nici straniu, nici bizar, faptul că el reuşeşte să se menţină la suprafaţă.