Berbec 21.03 – 20.04   

În familie, are loc marţi un eveniment important, care vă obligă să participaţi la un fel de întâlnire. Poate fără intenţie, îi „păcăliţi” miercuri pe acei amici care vă aşteaptă până târziu să apăreţi. Joi, amânaţi întâlnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte.  

Taur 21.04 – 21.05  

Cei din anturaj se bagă marţi în viaţa dv. sentimentală, fără reţineri. Luaţi rapid măsuri, fără a ţine cont de faptul că şi dv. v-aţi comportat la fel în situaţii similare. Miercuri, bune posibilităţi de afirmare în domeniul în care activaţi. Primiţi oferte atât de avantajoase, încât nu pot fi refuzate.     

Gemeni 22.05 – 21.06  

Triumfați marţi prin simpla expunere a unor lucrări particulare. Creativitatea este evidenţiată şi poate duce la contracte noi, foarte avantajoase din toate punctele de vedere. Joi, apar adversari energici care acţionează, fără să se ferească, împotriva dv.  

Rac 22.06 – 22.07   

Plecaţi la drum marţi şi aveţi grijă să ascundeţi motivul. Familiile se reunesc său apare doar o mai bună înţelegere între parteneri. Miercuri, vă puneţi în valoare talentele. Nativii sunt cei mai admiraţi, îndeosebi pentru talentele de care dau dovadă în toate situaţiile. 

Leu 23.07 – 22.08  

Sunt acceptate marți declarații false și veți fi tot timpul iritați de comportamentul colegilor. Vi se reproșează replicile acide de către persoane lipsite de simțul umorului. Miercuri, toți nativii sunt mai vulnerabili decât de obicei, pentru că se implică total în activități ce pot fi amânate.

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Participaţi, marţi, la evenimente importante, fără a fi invitat, dar vă faceţi prezența apreciată. Vi se oferă un fel de promovare, sau trebuie să vă asumaţi unele responsabilităţi uitate. Joi, sunteţi forţat de împrejurări să luaţi decizii rapide, ce se vor dovedi ulterior extrem de folositoare. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Nu aveţi cum să scăpaţi de constrângerile celor care vă iubesc, dar puteţi să le puneţi beţe în roate. Marţi, amânaţi din nou întâlniri pentru clarificări şi sunteţi cam nemulţumit. Ştiţi că aveţi adversari de temut, dar acum aflaţi că unii fac parte din familie. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

În viaţa profesională nu aveţi nici un minut de pierdut. Sunteţi surprins, marţi, de o decizie care vă dezavantajează, luată de o persoană din familie. Nu sunteţi pus în gardă de către nimeni şi vă înfuriaţi pe bună dreptate. Miercuri, sunteţi forţat să faceţi un bilanţ înainte de termen.

Săgetător 22.11 – 20.12  

Sunteţi rugat, luni, să reparaţi defecţiunile care apar într-una, însă sunteţi tentat să refuzaţi din pricina recompensei neconvingătoare. Marţi, vi se reproşează dezinteresul repetat. Munciţi mult, iar rezultatele sunt mulţumitoare, ca şi până acum. Joi sunteţi gata să riscaţi, şi faceţi erori grave.  

Capricorn 21.12 – 19.01 

Program foarte încărcat, întregul interval. Situaţie financiară mai bună, dar şi o deplasare de lungă durată care nu mai poate fi evitată. Persoana iubită rămâne acasă forţată de împrejurări şi devine cicălitoare. Joi, cei implicaţi în procese sunt singurii care au parte de câştiguri.   

Vărsător 20.01 – 18.02 

Sunt posibile un fel de „încleştări” profesionale imprevizibile. Rămâneţi în urma acestora încrâncenaţi şi încăpăţânaţi – nimic şi nimeni nu vă mai intra în voie. Miercuri, rivalităţi afirmate pentru nativi. Se simt abandonaţi, însă vor dovedi că se descurcă foarte bine.    

Pești 19.02 – 20.03 

Atrag în continuare atenţia celor din anturaj, sunt cuceritori şi gata să ajute pe toată lumea doar din simplă amabilitate. Marţi, se dovedeşte un veşnic explorator, călătorind neobosit, măcar prin puterea viselor. Vineri, sunt preocupaţi de sănătatea părinţilor sau a rudelor apropiate.