Berbec 21.03 – 20.04   

Berbecii vor avea nişte discuţii incomode cu partenerul de cuplu, cauzate de nişte bănuieli… nu chiar nefondate. Cei care ştiu că n-au fost chiar uşa de biserică ar fi bine să vină cu nişte explicaţii foarte plauzibile, altfel există riscul ruperii relaţiei.    

Taur 21.04 – 21.05  

Pentru Tauri, săptămâna va fi dedicată planurilor de călătorii şi posibil chiar punerii lor în practică, dar mai spre sfârşit. Va fi vorba de călătorii de agrement, nimic serios, dar puţină relaxare nu strică niciodată. Vor primi şansă de a face mai mulţi bani, dar cu preţul unui efort deosebit.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Gemenii vor fi tentaţi să se arunce în nişte jocuri amoroase complicate, care nu le vor aduce decât necazuri. O ceartă cu un prieten apropiat îi va pune pe jar şi vor fi nevoiţi să-şi compenseze gafele cu nişte gesturi spectaculoase. Profesional, vor fi copleşiţi de muncă.  

Rac 22.06 – 22.07   

Racilor li se vor cere diverse favoruri legate de aspectul profesional. Trebuie să aibă grijă cui oferă informaţii şi sfaturi, pentru că nu toţi cei care solicită astfel de favoruri le şi merită. Se recomandă atenţie mare şi respectarea regulilor, pentru că orice abatere se va întoarce împotriva lor. 

Leu 23.07 – 22.08  

Leii îşi fac deja planuri de week-end, dar pot să se aştepte la o schimbare. Nişte musafiri de departe se anunţă şi Leii vor avea parte de o distracţie pe cinste… şi posibil şi de ceva cadouri valoroase. Situaţia financiară va fi una medie, dar vor şti să se organizeze.

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Astrele vor fi deosebit de generoase cu Fecioarele, mai ales în privinţa banilor. Veştile bune vor fi legate de o îmbunătăţire pe termen lung a veniturilor, poate chiar de găsirea unui job mai bine plătit. Cineva din familie le va face un serviciu preţios.  

Balanța 22.09 – 22.10  

Balanțele stau bine în toate domeniile. În dragoste, cele cuplate vor discuta despre mutări majore, poate chiar despre căsătorie, iar cele singure se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus. În domeniul profesional, e posibil să încerce să îmbine dragostea cu munca. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Acest început de săptămână va veni pentru Scorpioni cu oferte profesionale excelente, dar şi cu nişte eforturi financiare serioase. Probabil li se va cere să contribuie la nişte cheltuieli de familie, sau de cuplu, care le vor zdruncina serios bugetul. Vor fi nevoiţi să solicite un împrumut.

Săgetător 22.11 – 20.12  

Veşti foarte bune pentru Săgetătorii îndrăgostiţi: persoana iubită le va da foarte multe semne bune în următoarele zile. Ceea ce pare acum doar o aventură, sau doar o prietenie, poate deveni o relaţie serioasă. Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională.

Capricorn 21.12 – 19.01 

Pentru Capricorni, săptămâna e foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiaţi. Orice proiect sau investiţie comună se vor finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor. În dragoste, lucrurile stau foarte bine pentru cei cuplaţi.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vărsătorii vor fi extrem de ocupaţi în aceste zile, pregătindu-şi proiectele de carieră, sau studii. Vor fi chemaţi la interviuri, sau li se vor anunţa examene noi şi uneori va fi nevoie chiar să călătorească pentru a-şi rezolva problemele. În dragoste, cei implicaţi într-o relaţie vor avea de luptat.    

Pești 19.02 – 20.03 

Peştii vor fi printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Săptămâna va începe cu o veste bună legată de reuşită cuiva apropiat. La mijlocul perioadei, vor avea nişte discuţii legate de bani, în urma cărora vor obţine tot ceea ce au solicitat. Se pare că vor avea succes în tot ce vor întreprinde.