Berbec 21.03 – 20.04   

Săptămâna Berbecilor începe cu câteva veşti proaste în legătură cu o călătorie. Poate că nu vor avea destul timp, sau vremea nu este de partea lor, cert e că acest inconvenient le va strica total bună-dispoziţie. Nişte reproşuri făcute de partenerul de cuplu vin să pună gaz pe foc.            

Taur 21.04 – 21.05  

Norocul este de partea Taurilor în perioada care urmează, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Sunt favorizaţi mai ales cei care aşteaptă răspunsuri legate de călătorii, interviuri, promovări. La începutul săptămânii vor primi un semn de la un prieten care părea că i-a uitat.                

Gemeni 22.05 – 21.06  

Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Cam cu asta se vor ocupa nativii din Gemeni în săptămâna care urmează. Dacă sunt singuri, vor ieşi la vânătoare şi îşi vor pune (cu succes!) tot farmecul personal la bătaie. Dar cheltuielile se acumulează şi vor fi nevoiţi să împrumute bani.        

Rac 22.06 – 22.07   

Pentru Raci, săptămâna începe cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. În scurt timp vor putea răsufla uşuraţi, dar nu pentru multă vreme: începe stresul la job. Vor fi copleşiţi de sarcini profesionale cărora le vor face faţă cu greu.        

Leu 23.07 – 22.08  

Săptămâna Leilor începe frumos, cu o dovadă de iubire din partea partenerului. Dacă aveau îndoieli în privinţa relaţiei lor, acum au confirmarea că au ales bine. Leii singuri vor avea mult succes la flirturi şi chiar pot pune ochii pe cineva în vederea unei relaţii serioase.         

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Severele Fecioare vor realiza că nu costă nimic să fii amabil şi vor fi deosebit de comunicative şi săritoare în această perioadă. Această atitudine le va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde li se vor deschide nişte uşi către promovare.           

Balanța 22.09 – 22.10  

Pentru Balanţe urmează o săptămână cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să se eschiveze de la responsabilităţile lor, pentru că cineva stă cu ochii pe ele şi jobul lor poate fi în pericol. La fel, mare atenţie cu banii, pentru că există riscul pierderii lor.         

Scorpion 23.10 – 21.11  

Se spune că toţi Scorpionii sunt geloşi, chiar dacă nu o arată. De această dată ei vor fi obiectul geloziei partenerului. Orice poate fi un motiv: o privire, un zâmbet, o haină mai elegantă. Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei, dacă Scorpionii nu vor şti să-i facă partenerului un duş rece.                 

Săgetator 22.11 – 20.12  

Pentru Săgetători, începutul săptămânii aduce o călătorie destul de lungă şi plină de peripeţii. Trebuie să fie foarte atenţi la felul în care îşi organizează activităţile, şi în special, să evite întârzierile de orice fel. Profesional, nu vor avea cine ştie ce randament, pentru că le va sta gândul la distracţie.    

Capricorn 21.12 – 19.01 

Puţină grijă pentru ei şi foaaarte multă grijă pentru cei din jur. Cam aşa va arăta săptămâna Capricornilor. Din păcate, această grijă nu se va traduce prin acte caritabile, ci prin indiscreţii, insistențe şi o nevoie acută de a bârfi. Se recomandă mai multă moderaţie!       

Vărsător 20.01 – 18.02 

În săptămâna care urmează, Vărsătorii vor avea parte de multe provocări care le vor satisface gustul pentru schimbare şi aventură. În dragoste, partenerul îi va surprinde cu imaginaţia sa şi cu tot felul de cadouri. La job, o situaţie dificilă le va da ocazia să iasă în evidenţă.          

Pești 19.02 – 20.03 

  Peştii vor avea o săptămână destul de norocoasă, pentru că vor vedea cum, încet-încet, planurile lor încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional, e o perioadă bună pentru cei nehotărâţi, sau la început de carieră. În dragoste, totul va fi cum nu se poate mai bine.