Berbec            21.03 – 20.04  

În această perioadă, poți fi sigur că ești nativul cel mai activ al zodiacului. Ai multă, multă, foarte multă muncă, ce te aduce în pragul epuizării. Partea bună e că efortul îți va fi răsplătit pe măsură, nu este  exclusă o avansare. Anumite promisiuni legate de bani îți vor da mari speranțe. 

 

Taur    21.04 – 21.05 

 Când te plictisești, începi să mănânci. Pentru tine, săptămâna aceasta s-ar putea sfârși cu ceva kilograme în plus. Deși, îți revin numeroase atribuții, atât la job cât și acasă, vei fi deosebit de inactiv și doar ceva cu totul și cu totul deosebit, sau presant, te va scoate din amorțeala cotidiană.    

               

Gemeni           22.05 – 21.06 

 

Toată săptămâna vei trăi cu impresia că cei din jur îți ascund ceva. Comportamentul celor apropiați te va contraria și ți se va părea că orice vorbă conține o aluzie. Ar fi bine să fii deschis și să pui problema direct, pentru că sunt șanse mari să descoperi că n-ai fost paranoic.      

Rac      22.06 – 22.07  

 

Pentru tine săptămâna va fi plină de schimbări și aventuri, iar acest lucru îți va plăcea. Emoții legate de școală sau serviciu îți vor da un surplus de adrenalină, care te face mai eficient. În privința banilor, nu vei avea prea multe surprize, dar vei fi tentat să cheltuiești fără măsură.       

Leu      23.07 – 22.08 

 

Faci ce faci și reușești să-ți complici viața amoroasă. Dacă încă nu ai o relație, sunt șanse mari ca demersurile tale în această direcție să eșueze, dar vei rămâne cu amintirea câtorva senzații tari. O problemă legată de locuință se va rezolva în această perioadă, dar nu fără ceva discuții contradictorii.          

 Fecioară         23.08 – 21.09 

 

Pentru tine, această săptămână este departe de a fi una plictisitoare. Perioada începe cu o veste bună dată de cineva de departe, posibil chiar anunțarea vizitei cuiva drag pe care nu l‑ai mai văzut de multă vreme. La serviciu, emoții de bucurie îți vor ridica tonusul.         

Balanța           22.09 – 22.10 

 

Vei avea o săptămână cam neplăcută sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cât faptul că vei fi nevoit să te desparți repede de ei ca să-ți acoperi niște cheltuieli urgente, eventual datorii. Dar, curând, o ofertă profesională foarte bună îți va aduce câștiguri suplimentare.         

Scorpion         23.10 – 21.11 

Începutul săptămânii îți aduce vești importante în privința carierei. Se întrevede o schimbare la locul de muncă sau chiar un nou job, mai satisfăcător. Vei avea mai mult de lucru, dar și motivația ta va fi mai puternică. Nu-ți mai face atâtea griji în privința banilor! Vin zile bune.      

Săgetător       22.11 – 20.12 

 

În cazul tău, următoarele zile vor fi cam dificile în privința gestionării bugetului. Vei face multe cheltuieli inutile, îți vei promite mereu că e ultima dată, apoi vei cădea pradă primei tentații. Ai grijă! În viitorul apropiat vei avea nevoie de niște economii așa că, fii mai chibzuit cu banii.                    

Capricorn       21.12 – 19.01

 

Urmează o săptămână stresantă pentru tine, sub aspectul profesiei și al studiilor. Dacă ai de susținut teste, evaluări, ești vizat în mod special. Cu toată organizarea ta impecabilă, tot vei avea parte de unele probleme. Mai apar și niște cheltuieli neprevăzute care-ți îngreunează planurile.                    

Vărsător         20.01 – 18.02

 

Vei începe săptămâna cu elan. O discuție legată de profesie se va finaliza așa cum îți dorești. Capa­citățile tale de negociere și persuasiune sunt foarte ridicate în aceste zile, așa că ar fi bine să profiți și să pui acum pe tapet toate problemele care trebuie analizate.                

Pești    19.02 – 20.03

 

 

 La tine, începutul săptămânii se caracterizează printr-o lipsă totală de chef de muncă, stare care va fi alimentată și de anumite tensiuni în relația cu superiorii ierarhici. Conform firii tale închise, vei afișa o atitudine pasivă și, sub nicio formă, nu vei avea chef de discuții aprinse.