Mickey Mouse, Minnie şi Zâna Zânelor – la Chitila

Sâmbătă, 6 august, la Chitila s-a petrecut un eveniment fabulos pentru lumea copiilor. Ei au avut marea surpriză să fie invitaţii eroilor de top, din basmele iubite: Mickey Mouse împreună cu soţia sa Minnie şi Zâna Zânelor. Personajele au fost aduse de „Caravana Distracţiei”, aflată la cea de-a II-a ediţie organizată de Fundaţia „Pro Chitila”. 

Bucuria şi entuziasmul au fost la cote maxime. Au participat zeci de copii ai oraşului, veniţi împreună cu părinţi, bunici, prieteni. A fost o zi de neuitat a vacanţei, cu jocuri însufleţite, dansuri, pictură pe faţă, plus dulciuri la discreţie şi premii surpriză: cărţi de colorat, gentuţe de vară şi alte accesorii cochete pentru fete, iar pentru băieţi – truse de montaj avioane.   

 

„Copiii sunt dragostea care se vede”…

…nota poetul romantic, Georg Novalis. Iar minunata întâlnire nu s-ar fi putut întâmpla fără afecţiunea şi atenţia deosebite, ale celor care au pus‑o la cale.

Ana Simona Pîslaru, preşedinte al fundaţiei „Pro Chitila” a spus: „Din cei aproape 30 de tineri voluntari pe care îi are organizaţia noastră, 15 au fost prezenţi aici. Toţi merită aprecierea pentru efortul depus în acţiunile noastre. Iar celor de aici, le mulţumesc pentru ataşamentul faţă de copii, grija şi imaginaţia cu care le-au condus şi supravegheat jocurile. Căldura lor afectuoasă i-a înconjurat pe cei mici, care le-au răspuns cu acelaşi drag.”

 

Voluntari, roluri şi personaje

 

Bogdan Stănescu e instructor de dans sportiv şi s-a ocupat de toată organizarea „pe teren” a distracţiei. Mickey Mouse şi partenera sa, Minnie au fost interpretaţi de: Cosmin Paraschiv şi Geanina Moloiu – elevi la liceele „George Călinescu” şi „M.Sadoveanu” – din Capitală. Ei sunt şi membri ai echipei de dans profesionist la Clubul bucureştean „Hobby Dance”. Iar Ana Maria Coman, studentă la filologie în anul III i-a dat viaţă minunatei apariţii a Zânei Zânelor, personaj cu aripi de poveste şi coş fermecat cu bomboane, care nu s-a golit nicio clipă.