Berbec 21.03 – 20.04   

Ai putea să faci rost de bani ajutând o persoană care-ţi solicită sprijinul într-un moment greu. Nu te sfii, nu considera că te-ai putea umili. Liniștea sufletească o vei găsi în relaţia cu partenerul de cuplu, în compania căruia vei petrece zile frumoase. Te simți bine, în general.

Taur 21.04 – 21.05  

O replică usturătoare a unui așa-zis prieten își atinge ţinta și reușește să-ţi strice buna dispoziţie. Te asiguri însă imediat că nici lui nu-i va fi alt­fel, așa că nu-i rămâi nicidecum dator. Totuși, decât să fii arogant, ar fi de preferat să soluționezi conflictul într-un mod cât mai pașnic. 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Întâmpini dificultăţi în ceea ce privește relaţiile cu profesorii, cu superiorii ierarhici, cu orice persoană de la care ai ceva de învăţat. Iar dacă nu te conformezi, riști să primești și sancţiuni. Și sănătatea îţi cam dă bătăi de cap în aceste zile. E nevoie să-ţi faci un control medical.  

Rac 22.06 – 22.07   

Relaţiile cu prietenii trec printr-o perioadă ceva mai complicată. De fiecare dată când îţi propui să faceţi ceva împreună, apar anumite  neînţelegeri și ajungeţi la contraziceri grave care crează culoarul unor relaţii conflictuale. Noroc că în această perioadă ai o sănătate bună.

Leu 23.07 – 22.08  

Un profesor sau o persoană care te-a învăţat multe lucruri îţi cere să faci o alegere și te implicit fără niciun moment de ezitare. Va a fi un lucru bun. Arăţi că știi cu adevărat ce-ţi dorești. Mai mult, și de această dată, vei fi călăuzit de instinctul tău, care te va feri de greșeli.

Fecioară 23.08 – 21.09  

Se împlinește o previziune pe care ai făcut-o chiar tu cândva, cu privire la un eveniment care va afecta întreaga familie. Iar acest lucru îţi va aduce numai tensiune nervoasă, griji și o gândire pesimistă. Ai grijă la relațiile cu apropiaţii. O atitudine colerică îi poate îndepărta de tine.

Balanță 22.09 – 22.10  

Mai mult decât oricând, ai senzaţia că oamenii din jur nu-ţi arată recunoștinţa pe care consideri că o meriţi. Gesturile tale dezinteresate și ajutorul pe care îl acorzi trec, de nenumărate ori, neobservate. Ai puţină răbdare și vei depăși cu brio situația delicată care te macină.   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Descoperi secretul incomod al unei persoane apropiate și te vei simţi jenat de faptul că deţii o astfel de informaţie. Uneori, ai prefera să nu mai fii chiar atât de curios. Din punct de vedere al stării de sănătate, treci printr-o perioadă chiar foarte bună. Și nici banii nu-ţi lipsesc.  

Săgetător 22.11 – 20.12  

Împins de diferite treburi care implică și semnarea unor documente extrem de importante, faci mai multe deplasări, pe la diferite instituţii. Totul se va desfășura cu o repeziciune la care nici nu te aștepţi. Te va ajuta mult propria capacitate de a te organiza și acţiona în condiţii de stres.

Capricorn 21.12 – 19.01

Într-o afacere destul de complicată, ţi-ai ales colaboratorii într-un mod mai puţin inspirat, iar acum suporţi consecinţele siutaţiei. Pierderile suferite în plan financiar te vor determina ca data viitoare să fii mult mai atent. Totuși, soluția așteptată vine din partea cuiva apropiat.     

Vărsător 20.01 – 18.02

Te enervezi prea ușor și uneori ai izbucniri de pe urma cărora suferă persoane care nu au nicio vină. Mai mult autocontrol se impune în mod neapărat. Ești prea nerăbdător. Ai însă capacitatea de a soluționa conflictele, chiar dacă asta presupune eforturi considerabile.

Pești 19.02 – 20.03

Încerci să aduci puţină distracţie în atmosfera searbădă de la locul de muncă. Dar iniţiativa ta va fi primită în mod diferit de către colegi. Unii vor considera că ai un comportament cu totul nepotrivit, în timp ce alţii ţi se vor alătura în efortul de a înviora atmosfera, cât se poate.