Berbec

Ai de rezolvat ceva important, dar trebuie să faci câţiva pași mai riscanţi. Încearcă să te ajuţi de faptul că te afli într-o perioadă în care-ţi sunt favorizate negocierile, ceea ce-ţi va îmbunătăţi semnificativ situaţia financiară. Problema e că ești mână spartă și faci cheltuieli inutile.

Taur

După o perioadă agitată, dar benefică, viaţa ta intră pe un făgaș liniștit. Trebuie să te obișnuiești cu binele obţinut și să te adaptezi noii condiţii sociale. Frustrările nu te ocolesc, anturajul nemaifiind același. Te gândești să te specializezi într-un domeniu mult mai căutat pe piaţa muncii.

Gemeni

Anumite activități pe care le desfășori la locul de muncă devin epuizante și enervante. Oricât de motivat ai fi acum, nu vei reuși să te împarţi între serviciu și familie. Frustrările apar și în viaţa de cuplu, din cauza unor prieteni care te-ndrumă mai mult spre realizările strict profesionale.

Rac

Poţi fi tras de limbă de unii, poate „îmbătat” de alţii, pentru a se afla marele tău secret. Te complici cu o lume învăţată să mintă și să se ascundă. Ai însă talentul de a limpezi lucrurile înainte de a te lăsa prins în capcană. Ești tentat să abandonezi un proiect professional la care ai muncit mult.

Leu

Apare un eveniment de familie pe care ar fi bine să-l onorezi. Este o ocazie de a reface unele legături rupte cu ceva vreme în urmă, restabilind armonia de altădată. Și totuși, vei trece greu de această perioadă, deoarece nu vei reuși să „gestionezi” sentimentele de vinovăţie.

Fecioară

Vrei să fii mereu în centrul atenţiei, iar cei din anturajul tău să-ţi împărtășească opiniile. Apar și oportunităţile de a-ţi satisface aceste ambiţii, dar nimic nu te va ajuta prea mult. Treburile gospodărești devin presante și va trebui să te detașezi de serviciu măcar pentru câteva zile.

Balanță

La tine tot răul e în spre bine. Te cuprinde o stare de neliniște pe un fond tensionat, dar nu face decât să te pună în mișcare spre binele tău. Dacă de obicei te urnești greu, acum faci tot posibilul să-ţi găsești calea către un viitor mai frumos. Apar și vești bune, dar nu crede totul.

Scorpion

Ar trebui să te bucuri de roadele muncii tale, dar nu reușești, pentru că mereu apare câte o provocare. Fie pe parte profesională, fie pe parte financiară, nu vrei să ratezi nimic. Ești ambiţios, neobosit. Dar apar unele stricăciuni în casă care te obligă să bagi adânc mâna-n buzunar.

Săgetător

Zilele astea, accentul cade pe familie, pe care reușești s-o reunești pentru a sărbători un mic succes al tău. Te bucuri împreună cu cei dragi, dar ai parte și de reproșuri, mai ales de la partenerul care ţi-a cam simţit lipsa. Munca de rutină îţi scade randamentul și nu mai faci un efort în plus.

Capricorn

Joci pe mai multe fronturi, până când ajungi să te încurci în vorbe. Atenţie, să nu te încurci și în fapte! Așa se întâmplă când una spui și alta faci. Și la serviciu apar tot felul de disensiuni, pe când în familie se așterne armonia, romantismul și visarea. Bucură-te de oaza de liniște de acasă.

Vărsător

Spre uimirea tuturor, pari a fi o comoară pentru cei din jur. Harnic, binevoitor, darnic cu cei apropiaţi, reușești să te înconjori de un anturaj select și productiv. Numai că apare tentaţia de a tulbura lucrurile tocmai când urmează să culegi laurii. Trece totul prin filtrul gândirii!

Pești

Nu te agăţa de un trecut tulbure. Fii mai inovator sub toate aspectele. Dacă ţi se oferă un post sau dacă primești alte atribuţii, privește-le ca pe niște daruri unice. Ideile partenerului nu sunt nici ele de neglijat, dar deciziile tale par a fi mai inspirate. Nu-ţi trebuie decât tact să le pui în aplicare.